Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalvelu
Kirjaudu

Matkahuollon ja Scandinavian Outdoorin yhteistyö

Matkahuollon ja Scandinavian Outdoorin yhteistyössä keskeistä on se, että molempien yritysten arvot on kohdanneet hyvin. Molemmille yrityksille tärkeitä arvoja ovat:

  • yrittäjähenkisyys

  • kotimaisuus

  • toiminnan vastuullisuus

  • panostus verkkokauppaan ja digitaalisuuteen

Matkahuolto on nopea ja luotettava yhteistyökumppani

"Matkahuolto on toiminut pitkään jo Scandinavian Outdoorin luotettavana kumppanina ja verkkokaupan pakettien toimittajana. Yhteistyössä meille on tärkeätä Matkahuollon laaja pakettiautomaatti ja noutopisteverkosta, sekä nopea ja luotettava toimitus. Suomalaisena verkkokauppa ja -myymäläketjuna arvostamme myös Matkahuollon kotimaisuutta." toteaa Kuutti Haapanen Scandinavian Outdoorin Head of Ecommerce & Marketing

Vastuullisuus on toiminnan ytimessä Scandinavian Outdoorilla

Vastuullisuus on asia, josta nykyään puhutaan paljon, mutta Scandinavian Outdoorilla se on ollut toiminnan ytimessä jo vuosikymmeniä. He valikoivat tuotteet tarkasti; Scandinavian Outdoor myy vain kestäviä tuotteita, jotka tuottaa iloa pitkään. Eräänlaista vastuullisuutta on sekin, että Scandinavian Outdoorin omistuspohja on edelleen 100 % kotimainen ja he työllistävät Suomessa yli 100 retkeilyasiantuntijaa. 

Matkahuolto on valittu Sustainable Brand Index  -tutkimuksessa Suomen vastuullisimmaksi paketti- ja logistiikkabrandiksi. Matkahuollolle on tärkeää, että yhteistyökumppanimme toimivat eettisesti kestävällä pohjalla olevien periaatteiden mukaisesti. Haluamme varmistaa, että yhteistyökumppanimme ottavat toiminnassaan huomioon ympäristövastuun, sosiaalisen vastuun ja taloudellisen vastuun. Lue lisää Matkahuollon vastuullisuudesta

Scandinavian Outdoor varustaa sinut elämään ulkona, sinun tehtäväksi jää vain nauttia!

Scandinavian Outdoor on tehnyt töitä sen eteen, että kaikki voisivat nauttia elämästä ulkona jo 50 vuotta. Suomalaisten juurien ansiosta Scandinavian Outdoor tuntee hyvin luonnon monimuotoisuuden, sen kaiken kauneuden sekä haastavat olosuhteet. Scandinavian Outdoorin väki on itsekin intohimoisia ulkoilmaihmisiä, he tietää mitä vaatimuksia Suomen luonto asettaa ulkoilijalle ja retkeilijälle.

Lue lisää