Hyppää sisältöön
Matkahuolto
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Matkahuolto on tutkitusti toimialan paras

Olemme panostaneet asiakaskokemuksen kehittämiseen kuuntelemalla asiakkaita ja hyödyntämällä palautteita palvelujen kehittämisessä.

Matkahuolto on noussut kärkisijoille kaikissa viime aikoina tehdyissä pakettitoimituksiin liittyvissä asiakastutkimuksissa.

POSITIIVISIN - Viime vuonna kuluttajat arvioivat meidät toimialan positiivisimmaksi brändiksi, NayaDaya bränditutkimus 2020, lue lisää alla olevasta linkistä.

VASTUULLISIN – Suomen vastuullisin paketti- ja logistiikkabrändi, Sustainable Brand Index 2021, lue lisää alla olevasta linkistä.

PARAS YLEISARVOSANA – Tuoreessa Taloustutkimuksen tekemässä yrityspäättäjille suunnatussa kyselyssä saimme toimialan parhaan yleisarvosanan.

PARAS MIELIKUVA JA NPS – Viime vuoden lopulla Dentsun tekemässä kyselyssä Matkahuolto sai kuluttajilta parhaan mielikuvan ja parhaan suositteluindeksin.

Matkahuolto vastuullisin

NayaDaya bränditutkimus 2020

Sekä yritys- että kuluttaja-asiakkaat pitävät Matkahuollon vahvuuksina erityisesti

  • hyvää hinta-laatusuhdetta
  • luotettavuutta ja toimitusvarmuutta
  • nopeutta ja
  • kuljetusverkon kattavuutta.

Kehitämme palvelupiste- ja kuljetusverkostoamme sekä palveluitamme nyt vauhdilla voidaksemme tarjota entistäkin nopeammat ja paremmat kuljetukset lähetyksillesi niin kotimaassa kuin ulkomaillekin!

Ei haukku haavaa tee kampanja

Keräsimme asiakkailta julkista kritiikkiä nonono.fi-sivustolle ilman moderointia ja saimme satoja palautteita. Muun muassa näitä asioita kritiikki koski: kuljetusnopeus, pakettien ohjaus noutopisteisiin, kuljetushinnat, paperiset luovutuskuitit ja asiakaspalvelunumero.

Blogipostauksen alkuosassa paljastamme mitä konkreettisia toimenpiteitä on jo tehty. Kerromme myös mitä suunnitelmia on viety työlistalle.

Ei haukku haavaa tee, lue


Valitse Suomen positiivisin paketinkuljettaja

Autamme yritystäsi parantamaan asiakaskokemusta kattavilla kuljetuspalveluilla. Saat meiltä pakettipalvelut sekä kotimaahan että ulkomaille.
Pyydä tarjous

Myynnin yhteystiedot

Paketti- ja matkustajapalveluiden myynnin yhteystiedot.
HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa sovellus ja osta liputReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media

Matkahuolto
Paremmin perillä