Gå till innehållet
Matkahuolto
PrivateFöretagskunderServiceställen
ResenärerPaketVanliga frågorKundtjänst
Logga in

Matkahuolto som arbetsgivare

Matkahuolto har stolt hållit Finland rullande ända sedan 1933 i egenskap av föregångare inom crowdsourcing av passagerar- och pakettjänster. Vid Matkahuolto transporterar vi flitigt människor och paket överallt i Finland. En lysande kundupplevelse är viktig för oss, och vi arbetar alla tillsammans för detta. Alla anställda på Matkahuolto, från kundservicepersonal till frakthanterare och chaufförer till körplanerare, ombesörjer en högklassig och smidig logistik på busstationerna och i terminalerna. Experterna inom stödfunktionerna möjliggör och utvecklar ständigt tjänster som är mer digitala och kan användas via flera kanaler för våra kunder.

Största delen av vår personal är verksam i kundserviceuppgifter och sköter passagerar-, paket- och kiosktjänster vid våra verksamhetsställen. Vårt bolag har 700 anställda, av vilka cirka 100 arbetar inom stödfunktioner.

Personalens välbefinnande är viktigt för oss och utgör också grunden för vår resultatrika och lönsamma verksamhet. Vid Matkahuolto bygger våra logistikproffs upp ett lättare sätt att uträtta ärenden för våra kunder – vare sig det är fråga om passagerar- eller pakettjänster.

PrivateFöretagskunder

Resenärer

BusstidtabellerBussbiljetter och resekortResor och Biljetter överallt i FinlandReseguidenPriser och rabatterAnvisningar och villkor för passagerare

Sociala medier

Matkahuolto
Paremmin perillä