Gå till innehållet
PrivateFöretagskunderServiceställen
Matkahuolto som företagStrategiVår berättelsePersonalFöretagets ledningAnsvarighetÅrsberättelser och rapporteringTill media
Logga in
Matkahuolto som företagStrategiVår berättelsePersonalFöretagets ledningAnsvarighetÅrsberättelser och rapporteringTill media

Vårt stora team

Hos oss på Matkahuolto arbetar cirka 700 proffs, från kundservicepersonal till frakthanterare och från chaufförer till körplanerare. Största delen av vår personal sköter passagerar- och pakettjänster inom kundserviceuppgifter vid våra verksamhetsställen.

Kärnan i vårt arbete är att erbjuda högklassiga och smidiga tjänster samt en utmärkt kundupplevelse. Våra experter inom stödfunktionerna möjliggör och utvecklar ständigt tjänster som är mer digitala och kan användas via flera kanaler för våra kunder.

Vi vill skapa en uppmuntrande och rättvis arbetsgemenskap, med stark samhörighet och öppen dialog. Vår personal är diversifierad och multikulturell.

Hos oss behandlas alla lika, schysst och rättvist oberoende av kön, ålder, etnisk bakgrund, sexuell läggning eller andra personliga egenskaper. Vi accepterar inte diskriminering, trakasserier eller osakligt bemötande under några som helst omständigheter.

Vi vill ge våra anställda likvärdiga möjligheter att lyckas och utvecklas i sitt arbete. Likabehandlingen syns bland annat i rekryteringen, fördelningen av mångsidiga arbetsuppgifter och karriärframstegen.

Matkahuolto var officiell samarbetspartner till Finlands största människorätts- och kulturevenemang Helsinki Pride år 2021. Syftet med Helsinki Pride är att eliminera ojämlikhet som ingår i kulturen och språket samt i samhällets strukturer, värden och normer.

Vi blev samarbetspartner till Helsinki Pride, eftersom vi vill ge vårt stöd till främjande av jämlikhet, jämställdhet och mänskliga rättigheter. Mångfald och jämlikhet är viktiga teman även i vår egen arbetsgemenskap. Det är viktigt att alla kan vara sig själva på arbetsplatsen och känna sig trygga och uppskattade.

Lediga arbetsplatser

Ta en titt på de lediga jobben och sök till oss!

Läs mer

PrivateFöretagskunder

Resenärer

BusstidtabellerBussbiljetter och resekortetResor och Biljetter appenReseguidenPriser och rabatterAnvisningar och villkor för passagerare

Sociala medier