Gå till innehållet
PrivateFöretagskunderServiceställen
Matkahuolto som företagStrategiVår berättelsePersonalFöretagets ledningAnsvarighetÅrsberättelser och rapporteringTill media
Logga in

Hållbar affärsverksamhet

Matkahuolto som företagStrategiVår berättelsePersonalFöretagets ledningAnsvarighetÅrsberättelser och rapporteringTill media

Vi har hållit Finland i rörelse redan i nästan 90 år som en pålitlig samarbetspartner och tjänsteleverantör. Vi strävar efter lönsamhet genom att främja en hållbar affärsverksamhet. Genom denna strävan stöder vi också samhällets funktion på ett bredare plan.

Vi erbjuder personkunder och företag omfattande tjänstehelheter, från heltäckande tidtabells- och biljetthelheter till mångsidiga pakettjänster.

Vår verksamhetsmodell, att vi transporterar paket och människor samtidigt med buss, är unik. Vårt sätt att agera skapar goda miljöeffekter och möjliggör att våra tjänster är tillgängliga i hela Finland – även i glesbygden.

Förutom trafikbolag består våra samarbetspartner också av till exempel myndigheter, städer och kommuner samt företagskunder såsom webbutiker.

Vi hjälper trafikbolagen att utveckla sin verksamhet och ansvarsfullhet. Det är viktigt för oss att inte bara vårt eget företag, utan också våra samarbetspartner och leverantörer, agerar ansvarsfullt med tanke på miljön, människorna och samhället.

Vi vill vara värda våra kunders förtroende: de finländska konsumenterna utsåg Matkahuolto till det mest pålitliga paket- och logistikvarumärket i undersökningen Sustainable Brand Index™ 2021. I undersökningen bedömde konsumenterna vilken bild de har av olika varumärkens ansvarsfullhet.

PrivateFöretagskunder

Resenärer

BusstidtabellerBussbiljetter och resekortetResor och Biljetter appenReseguidenPriser och rabatterAnvisningar och villkor för passagerare

Sociala medier