MatkustajatPaketitYritysasiakkaatPalvelupisteet
Kirjaudu
Etusivu
Matkahuolto yrityksenä ja työnantajana

Matkahuolto yrityksenä ja työnantajana

Matkahuolto on ylpeänä pitänyt Suomea pyörillä jo vuodesta 1933 toimien matka- ja pakettipalveluiden joukkoistamisen edelläkävijänä. Kuljetamme ihmisiä ja paketteja Suomen joka kolkkaan ja haluamme omalta osaltamme huolehtia suomalaisten kuljetus- ja matkustustarpeista.

Palveluihimme sisältyvät mm. joukkoliikenteen matkustuspalvelut kuten valtakunnalliset aikataulu- ja matkakorttijärjestelmät ja bussiliikenteeseen perustuva paketinkuljetusjärjestelmä, jonka kautta paketteja voi lähettää ympäri Suomen sekä yhteistyökumppanuuksien ansiosta ympäri maailmaa. Yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa Matkahuollon palveluverkosto kattaa 2 000 palvelupistettä ympäri Suomen. Matkahuollon liikevaihto on noin 90 miljoonaa euroa.

Matkahuolto työnantajana

Henkilöstöstämme suurin osa toimii asiakaspalvelutehtävissä huolehtien matka-, paketti- ja kioskipalveluista toimipaikoissamme. Yhtiössämme työskentelee 700 ammattilaista, joista noin 100 henkilöä tukitoiminnoissa. Tytäryhtiössämme Trimicossa työskentelee noin 20 ICT-ammattilaista.

Lähetä avoin hakemus

Avoimet työpaikat

Vuosikertomus 2018

vuosikertomus 2018

Osta liput – hae aikataulut

Mistä
Mihin
Hae aikatauluja

Vaihda maisemaa pikkurahalla

Nettiliput alk. 2 € + palvelumaksu 0,50 €