Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Arvokortti

Matkakortille ladattava Arvokortti on tarkoitettu niiden matkustajien käyttöön, joilla ei ole mahdollisuutta käyttää matkapuhelimeen ladattavaa Reitit ja Liput -sovellusta.

Arvokortti on käytössä 30.6.2024 asti.

Lipun kelpoisuus

Arvokortilla voi maksaa yhden tai useamman henkilön matkan. Kuljettaja perii Arvokortilta matkustettavan matkan hinnan liikennöitsijän kertalippuhinnaston mukaisesti, jolloin kortille ladattu arvo vähenee maksettujen matkojen mukaan.

Arvokortilla voi matkustaa eripituisilla matkoilla ja useimmissa busseissa.

Arvokortilla ei kuitenkaan voi matkustaa OnniBus MEGA -vuoroilla eikä pääkaupunkiseudun (Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa), Tampereen ja Turun paikallisliikenteessä. Lipun kelpoisuuden voi tarkistaa aikatauluhausta.

Lipun osto ja lataaminen

Arvokortille voi ladata enintään 250 euron verran arvoa. Ensimmäisen latauksen jälkeen lisälataukset tehdään vain linja-autossa.

1.7.2023 jälkeen uudet matkakortit tilataan tällä lomakkeella. Tilauslomakkeen kautta tilatuista arvolipuista peritään korttimaksu 6,50 € / kortti.

Voimassaoloaika

Arvokortti on käytössä 30.6.2024 asti, minkä jälkeen lipputuote poistuu käytöstä. Arvokortti voidaan lunastaa takaisin sen voimassaoloaikana, jolloin peritään kulloinkin voimassa oleva palvelumaksu.

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa Reitit ja Liput -sovellusReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media