Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalvelu
Kirjaudu

Arvokortti

Matkakortille ladattava Arvokortti on tarkoitettu niiden matkustajien käyttöön, joilla ei ole mahdollisuutta käyttää matkapuhelimeen ladattavaa Reitit ja Liput -sovellusta.

Nykyinen matkakortti korvataan uudella matkakortilla vuoden 2024 aikana.

Nykyinen matkakortti korvataan uudella matkakortilla. Samalla matkakortille ladattavat lipputuotteet uudistuvat ja Arvokortin tilalle tulee uusia vaihtoehtoja. Uudet matkakortit ja lipputuotteet tulevat myyntiin syksyllä 2024.

Nykyisellä matkakortilla voi matkustaa 30.12.2024 asti. Matkakortin lataaminen autoissa kuitenkin päättyy 30.6.2024.

Mikäli tarvitset matkakortille lisää arvoa kesän ja syksyn matkoihin, lataa matkakorttisi autossa ennen 30.6.2024.

Mikäli tarvitset matkakortille lisää arvoa 30.6.2024 jälkeen, jolloin lataus autoissa on päättynyt, voit tilata uuden matkakortin, jossa on valmiina arvoa, verkkosivuiltamme.

Tilaa Arvokortti

Lipun kelpoisuus

Arvokortilla voi maksaa yhden tai useamman henkilön matkan. Kuljettaja perii Arvokortilta matkustettavan matkan hinnan liikennöitsijän kertalippuhinnaston mukaisesti, jolloin kortille ladattu arvo vähenee maksettujen matkojen mukaan.

Arvokortilla voi matkustaa eripituisilla matkoilla ja useimmissa busseissa.

Arvokortilla ei kuitenkaan voi matkustaa OnniBus MEGA -vuoroilla eikä pääkaupunkiseudun (Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa), Tampereen ja Turun paikallisliikenteessä. Lipun kelpoisuuden voi tarkistaa aikatauluhausta.

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa Reitit ja Liput -sovellusReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media