Hyppää sisältöön
Matkahuolto
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

E. Rantasen liput

Lipputuote ladataan uudelle matkakortille. Lipun voi hankkia Matkahuollon omista toimipisteistä, matkakortteja myyviltä Matkahuolto-asiamiehiltä ja Matkakorttikaupasta.

Kausiliput:

Kausilipulla voi matkustaa E. Rantanen Oy:n busseissa sillä yhteysvälillä millä lippu on ostettu lipun voimassaolon aikana. Kausiliput ovat voimassa 30 päivää ostopäivästä. Kausiliput ovat henkilökohtaisia, eikä niillä voi maksaa muiden matkustajien matkoja.

Savitaipale-Lappeenranta 30 päivää

  • Hinta 90 €

Rehula-Ruokolahti-Imatra 30 päivää

  • Hinta 75 €

Sarjaliput:

Lipulla voi matkustaa Lappeenranta-Savitaipale, Virmutjoki-Imatra, Rehula-Imatra ja Ruokolahti – Imatra -yhteysväleillä E. Rantanen Oy:n busseissa. Sarjaliput ovat voimassa yhden vuoden latauksesta. Sarjaliput ovat haltijakohtaisia, ja niillä voi maksaa myös muiden matkustajien matkoja. Lasten liput ovat alle 11-vuotiaille 

E. Rantanen sarjalippu 22 matkaa

  • Hinta aikuinen 35 €

  • Hinta lapsi 17,50 €

E. Rantanen sarjalippu 44 matkaa

  • Hinta aikuinen 70 €

  • Hinta lapsi 35 €

Lipun käyttäjältä ei peritä muita erillisiä maksuja, kuten esimerkiksi yövuorolisää tai maksua lastenvaunujen kuljettamisesta. Lipun ostamisen jälkeen lippua voi ladata Matkahuollon omissa toimipisteissä, matkakortteja myyvillä Matkahuolto-asiamiehillä, R-kioskilla ja bussissa. Lisäksi lippua voi ladata myös Bussiliput -sovelluksella.

Osta liput – hae aikataulut

Mistä
Mihin
Hae aikatauluja

Reitit ja liput yhdestä äpistä!

Opastus ovelta ovelle, reitit kartalla ja liput koko matkalle.
Tutustu ja lataa sovellus

Matkakortti

Tilaa matkakortti kätevästi netistä matkakorttien verkkokaupasta.
HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa sovellus ja osta liputReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media

Matkahuolto
Paremmin perillä