Hyppää sisältöön
Matkahuolto
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Loimaan seudun työmatkalippu

Loimaan seudun työmatkalipun myynti päättyi 30.6.2021. Matkustaminen vanhalla matkakortilla päättyy kaikkialla 31.7.2021. Tutustu listaan uusista lipputuotteista.

Loimaan seudun työmatkalippu, jolla voi Loimaan seudun seutulippualueeseen kuuluvien kuntien lisäksi matkustaa seutulippualueelta Turkuun ja matkan varrella sijaitseville paikkakunnille. Työmatkalipun hinta määräytyy kotikunnan mukaan.

  • Loimaan seudun työmatkalippualueeseen kuuluvat Aura, Koski Tl, Loimaa, Marttila, Oripää ja Pöytyä. Huittinen on mukana ns. määränpääpaikkakuntana, vaikka ei ole mukana seutulippualueessa.

  • 30 päivän työmatkalippu on voimassa 30 päivää ostopäivästä lukien.

  • Käyttäjältä voidaan periä muita erillisiä maksuja, kuten esimerkiksi pikavuorolisä, yövuorolisä tai maksu lastenvaunujen kuljettamisesta.

  • Työmatkalippu käy maksuvälineenä myös Turun sisäisessä liikenteessä, jos kortin käyttäjä hankkii lisäksi Föli-alueen sisäisen matkakortin rinnakkaiskortiksi. Föli-kortin voi hankkia joukkoliikenteen palvelupisteistä. 

Työmatkalippu on henkilökohtainen ja sitä ostettaessa täytyy todistaa henkilöllisyys passilla, poliisin myöntämällä henkilötodistuksella tai ajokortilla.

Myyntitosite

Työmatkalipun ostohetkellä allekirjoitetaan myyntitosite, jossa on kerrottu työmatkalippuun liittyvistä ohjeista ja ehdoista. Voit tulostaa ja täyttää myyntitositteet myös etukäteen, kun olet tulossa ostamaan työmatkalippua.

Loimaan seudun työmatkalipun myyntitosite

Työmatkalipun hinta

KotikuntaHinnat (€)
Aura70,00
Huittinen (24.8.2019 saakka)125,00
Koski TL118,00
Loimaa150,00
Marttila70,00
Oripää118,00
Pöytyä90,00

 Osta liput – hae aikataulut

Mistä
Mihin
Hae aikatauluja

Reitit ja liput yhdestä äpistä!

Opastus ovelta ovelle, reitit kartalla ja liput koko matkalle.
Tutustu ja lataa sovellus

Matkakortti

Tilaa matkakortti kätevästi netistä matkakorttien verkkokaupasta.
HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa sovellus ja osta liputReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media

Matkahuolto
Paremmin perillä