MatkustajatPaketitYritysasiakkaatPalvelupisteet
Hae
Kirjaudu
Etusivu
Matkustajat
Reitit ja Liput -sovellus, Bussiliput-sovellus ja Reittiopas 

Reitit ja Liput -sovellus, Bussiliput-sovellus ja Reittiopas 

Matkahuollon monipuolisilla sovelluksilla saat tarvittavan avun sopivien aikataulujen ja reittien hakuun sekä ostat matkaliput lähelle ja kauas.

  • Reitit ja Liput -mobiilisovelluksella voit hakea koko matkasi osoitteesta osoitteeseen ja ostaa tarvittavat matkaliput. Sovellus opastaa perille asti.

  • Bussiliput-mobiilisovelluksella haet tuttuun tapaan bussien aikatauluja pysäkiltä pysäkille ja voit ostaa matkalipun sekä ladata matkakorttisi.

  • Matkahuollon Reittiopas on tarkoitettu tietokoneella käytettäväksi reittien suunnitteluun. Reittiopas toimii samalla tavalla, kuin Reitit ja Liput -mobiilisovellus, mutta matkalippuja ei voi osaa tätä kautta.

Reitit ja Liput -mobiilisovellus

Reitit ja Liput -mobiilisovelluksella voit hakea ja suunnitella matkasi koko reitin osoitteesta osoitteeseen. Palvelu kertoo mitä matkalippuja tarvitset ja voit kätevästi ostaa matkaliput sovelluksen kautta. Sovellus myös opastaa perille asti eri kulkumuotoja hyödyntäen antaen sinulle vapauden valita aikatauluunsa sopivimmat reitit. Palvelusta voit hankkia kaukoliikenne- ja paikallisliikennelippuja, myös edulliset nettitarjousliput. Sovellukseen tulee jatkuvasti uusia ominaisuuksia, matkustusmuotoja ja kaupunkien paikallisliikennelippuja.

Mukana on jo bussien kaukoliikenne koko maassa, HSL:n liikenne, Hämeenlinnan paikallis- ja seutuliikenne ja Savonlinnan kaupunkiliikenne.

Lataa sovellus puhelimeesi maksutta App Storesta tai Google Play -kaupasta.

app-store-icon google-play-download

Bussiliput-mobiilisovellus

Matkahuollon Bussiliput-sovelluksella haet tuttuun tapaan matkoja pysäkiltä pysäkille maan kattavimmasta bussivuorojen ja -lippujen tarjonnasta. Sovelluksesta löydät kaikki edullisimmat nettitarjousliput ja voit myös varata haluamasi istumapaikan. Kirjautumisen ansiosta jo tehtyjen ja tulevien bussimatkojen tiedot pysyvät tallessa, voit tallentaa suosikkireittisi ja arvostella tehtyjä matkoja. Sovelluksella voit myös ladata matkakorttisi.

Lataa sovellus puhelimeesi maksutta App Storesta tai Google Play -kaupasta.

app-store-icon google-play-download

Reittiopas

Reittiopas on selainpohjainen palvelu, tarkoitettu tietokoneella käytettäväksi reittien ja matkan suunnitteluun. Reittiopas toimii samalla tavalla, kuin Reitit ja Liput -mobiilisovellus, mutta matkalippuja ei voi osaa tätä kautta. Reittiopas toimii koko Suomen alueella ja opastaa perille asti näyttäen eri matkustusvaihtoehtoja. Sovellukseen lisätään jatkuvasti kaupunkien reittitietoja ja kehitetään toiminnallisuutta eri kulkumuotoja tukevaksi.

Tutustu Reittioppaaseen


Osta liput – hae aikataulut

Mistä
Mihin
Hae aikatauluja

Reitit ja Liput -mobiilisovellus

Opastus ovelta ovelle, reitit kartalla ja liput koko matkalle.

Matkakortti

Tilaa matkakortti kätevästi netistä matkakorttien verkkokaupasta.