Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Vihti-Helsinki kausilippu

Liput ovat ostettavissa ja käytettävissä Reitit ja Liput -sovelluksessa. Lue lisää.

Matkustusalue

Vihti–Helsinki-yhteysvälin lipulla voi matkustaa Vihti-pääkaupunkiseutu yhteysvälillä. Lipulla tehtävän matkan enimmäispituus on 55 kilometriä.

Nummela–Helsinki-yhteysvälin lipulla voi matkustaa Nummela-pääkaupunkiseutu-yhteysvälillä. Lipulla tehtävän matkan enimmäispituus on 45 kilometriä.

Voimassaoloaika

Lippu on voimassa 30 päivää ostopäivästä.

Kelpoisuus

Lipulla voi matkustaa Koivuhuhta Oy:n, Linjaliikenne Kivistön, Lux Cab Oy:n, M. Tervon, Nurmijärven Linja Oy:n/Korsisaaren, Onnibus Flexin/Satakunnan Liikenteen, Pekolan Liikenteen, Raseborgs Taxi & Buss Ab:n, Rolly Uusimaa Oy, Salon Tilausmatkat Oy ja Vainion Liikenteen liikennöimillä vuoroilla sillä yhteysvälillä jolle lippu on ostettu.

Matkustaminen

Lippu on henkilökohtainen, eikä sillä voi maksaa muiden matkustajien matkoja.

Kausilipun hinta

YhteysväliHinta (€)
Nummela–Helsinki
(Nummela: Nummela, Lankila, Siippoo, Otalampi, Palajärvi ja Tervalampi)
190,00
Vihti–Helsinki
(Vihti: Nummela + Haimoo, Hiidenranta, Jokikunta, Niemenkylä, Ojakkala, Oinasjoki, Olkkala, Vanjärvi, Vihdin kirkonkylä ja Vihtijärvi)
200,00

 

Lisämaksut

Lipun käyttäjältä ei peritä muita erillisiä maksuja, kuten esimerkiksi pikavuorolisää, yövuorolisää tai maksua lastenvaunujen kuljettamisesta.

app-store-icon google-play-download

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa Reitit ja Liput -sovellusReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media