Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Matkahuolto on MJP Groupin pääyhteistyökumppani kotimaan kuljetuksissa

MJP Group on kansainvälisestikin toimiva urheiluvälinekaupan yritys, joka on erikoistunut moniin suomalaisille rakkaisiin lajeihin: pesäpallo, salibandy, lentopallo, uinti, padel, voimailu ja kamppailu. Jokaiselle urheilulajille on omistettu oma lajiin erikoistunut verkkokauppa, joista tilattiin vuonna 2020 yli 50 maahan.

MJP Group on tehnyt yhteistyötä Matkahuollon kanssa alusta alkaen

Matkahuolto on kotimaan kuljetuksissa pääyhteistyökumppani. "Ratkaisevinta yhteistyössä on ollut joustavuus ja ongelmanratkaisukyky. Noutopisteverkosto on vuosien varrella kehittynyt Matkahuollolla, joten enää ei ole tarve pitää muita kuljetuskumppaneita kotimaassa. Toimitukset ovat sujuneet erinomaisesti ja ongelmatilanteissa olemme saaneet yleensä vastaukset heti puhelimessa", kertoo MJP Groupin toimitusjohtaja Timo Ruppa.

"Verkostomme kasvaa vauhdilla, vuoteen 2022 mennessä pakettiautomaatteja on jo 1000 kpl. Toimitamme paketteja osaan noutopisteistä lauantaisin ja sesonkiaikaan sunnuntaisin.
82 % suomalaisista asuu alle 3 km ja 57 % alle 1 km päässä noutopisteistämme, joista suosituimpia ovat pakettiautomaatit. Pakettiautomaatilla asiointi on helppoa, ei tarvitse jonottaa ja automaatit ovat avoinna myös iltaisin ja viikonloppuisin", toteaa Matkahuollon aluemyyntipäällikkö Anne-Marie Pakarinen.


Vastuullisuus on MJP Groupille tärkeää kumppanivalinnassa

Matkahuolto on valittu Sustainable Brand Index -tutkimuksessa Suomen vastuullisimmaksi paketti- ja logistiikkabrandiksi, lue lisää. Kuluttajien valinnoissa vastuullisuus on kasvavassa roolissa, josta syystä se MJP Group pyrkii huomioimaan omissa kumppanivalinnoissaan vastuullisuuden entistä tarkemmin.

Omassa toiminnassaan he pyrkivät huomioimaan tuotteiden pakkaamisen niin, että tavara pakataan kompaktisti ilman muovia ja kierrätyspahvia hyödyntäen.

Tutustu MJP Groupin lajikohtaisiin verkkokauppoihin, klikkaamalla logoa!

Pesiskauppa fi logo (002)

Salibandykauppa 614pxuusi

Sportheavy logo uusi

Padelamigo-logo uusi

swimnet-logo uusi 600px (002)

Lujakunto fi 2020 uusi

lentiskauppa com uusi

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa Reitit ja Liput -sovellusReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media