Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Hinnat Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Lähetä paketti

Moikkaa mummoa, pappaa, sukulaista tai kaveria


Matkahuolto haluaa tehdä oman pienen osansa yksinäisyyden vähentämiseksi. Me tarjosimme kuhmoislaisille mahdollisuuden kutsua sukulainen kyläilemään Matkahuollon laskuun, Kuhmoisilla kun asuu Suomen eniten ikäihmisiä. Ja ikääntymiseen valitettavasti liittyy joskus myös yksinäisyyttä. Nyt haluamme tarjota saman mahdollisuuden muillekin. Siksi laitamme jakoon 300 ilmaislippua, joilla voi matkustaa kesällä moikkaamaan mummoa, paappaa, sukulaista tai kaveria, minne päin Suomea tahansa. Matkahuolto kustantaa myös paluulipun. Matkustusaika voi olla 3.6.-31.7.2019 välisenä aikana.

Kerro perustelut miksi juuri sinun pitäisi saada lippu, toivotut matkustuspäivät ja yhteystietosi. Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti.

Ilmaislippuja on jaossa rajoitettu määrä. Mutta bussilla pääset muutenkin edullisesti kaikkialle Suomessa. Lippuja löydät osoitteesta www.matkahuolto.fi.

Tutustu Moikkaamaan-kilpailun sääntöihin ja Matkahuollon tietosuojaselosteeseen

fi| sv| en