Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Lähetä paketti

Moikkaa mummoa, pappaa, sukulaista tai kaveria

Matkahuolto haluaa tehdä oman pienen osansa yksinäisyyden vähentämiseksi. Me tarjosimme kuhmoislaisille mahdollisuuden kutsua sukulainen kyläilemään Matkahuollon laskuun, Kuhmoisilla kun asuu Suomen eniten ikäihmisiä. Ja ikääntymiseen valitettavasti liittyy joskus myös yksinäisyyttä. Nyt haluamme tarjota saman mahdollisuuden muillekin. Siksi laitoimme jakoon 300 ilmaislippua, joilla voi matkustaa kesällä moikkaamaan mummoa, paappaa, sukulaista tai kaveria, minne päin Suomea tahansa.

Ilmaislippujen haku on nyt päättynyt. Kiitos kaikille osallistuneille! Aikataulut voi tarkistaa, ja Nettilippuja voi ostaa,  osoitteesta www.matkahuolto.fi.

 

fi| sv| en