Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Ensimmäiset palautteet Yritysportaalista

13.6.2023

Paketit Yritysportaalin pilotointi on lähtenyt hyvin käyntiin eikä toimivuudessa ole havaittu haasteita. Olemme jo kuitenkin saaneet muutaman kysymyksen, joihin julkaisemme vastaukset kaikille näkyviin.

Saimme kysymyksen lähetyksen muokkaamisesta. Ensimmäisessä Yritysportaalin versiossa kaikkia paketin tietoja ei ole mahdollista muokata, vaikka paketti ei vielä olisikaan saapunut Matkahuollon käsittelyyn. Lähetyksen muokkaustoimintoja kehitetään ensimmäisen version julkaisun jälkeen. Mainittakoon että esimerkiksi väärä paino paketilla ei haittaa, koska Matkahuolto punnitsee ja mittaa paketit kuljetusprosessin yhteydessä.

Lisäksi kysyttiin miten vastaanottajatietoja voi hakea. Jos vastaanottajatiedot on tallennettu osoitekirjaan, vastaanottajaa voi etsiä hakukentästä asiakasnumerolla, nimellä tai osoitetiedoilla kuten katuosoitteella tai postinumerolla. Haku toimii ainoastaan hakukentän kautta, ei esimerkiksi kirjoittamalla asiakasnumeron Asiakasnumero-kenttään ja siirtymällä seuraavaan kenttään. Huomioithan myös, että et voi hakea yritysten tietoja Matkahuollon asiakasnumerolla.

Ajankohtaista

14.9.2023
Muutoksia sarjalippujen hintoihin 1.10.2023
4.9.2023
Pikapaketti uudistuu – Perillä tunneissa suorilla bussivuoroilla!
4.9.2023
Osassa paketteja vuorokauden viive 4.9.2023
Kaikki uutiset

Blogi

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitTutustu ja lataa äppiReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media