Hyppää sisältöön
Matkahuolto
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Itsenäisyyspäivänä 6.12. muutoksia bussiaikatauluissa

2.12.2019

Perjantaina 6. joulukuuta vietettävä itsenäisyyspäivä aiheuttaa poikkeuksia bussien aikatauluihin. Kaikki itsenäisyyspäivän aikataulut saat Matkahuollon verkkosivuilta osoitteesta www.matkahuolto.fi ja Bussiliput-mobiilisovelluksesta.

Lisäksi aikataulu- ja lipputietoja saa Matkahuollon palvelunumerosta 0200 4000, joka on avoinna kaikkina viikonpäivinä ympäri vuorokauden. Puhelun hinta on 1,98 €/min + mpm. Matkustajapalveluiden palautteet ja reklamaatiot -numero 020 331 222 on suljettu itsenäisyyspäivänä ja avoinna jälleen seuraavana maanantaina klo 8–16.

Poikkeuksia myös toimipaikkojen aukioloajoissa

Matkahuollon omat toimipaikat ovat itsenäisyyspäivänä kiinni, mutta kuljetamme paketteja myös perjantaina noudettavaksi itsenäisyyspäivänä palveleviin Matkahuollon pakettipisteisiin, kuten K-Marketeihin ja R-kioskeihin. Näin ollen pakettien nouto ja verkosta ostettujen pakettien lähettäminen onnistuu myös pyhänä.

Pakettipalvelujen palvelunumero kuluttajille 0600 11300 palvelee klo 9–17. Puhelun hinta on 1,98 €/min + mpm. Pakettipalveluiden noutotilaukset, reklamaatiot ja paketin oston tuki -numero 020 336 161 on suljettu itsenäisyyspäivänä ja palvelee jälleen seuraavana maanantaina klo 8–17.

Ajankohtaista

1.7.2021
Matkahuollon matkakortit uudistuvat – Vaihda matkakorttisi viimeistään nyt
30.6.2021
EU:n arvonlisäverouudistus voimaan 1.7. – Matkahuolto toimittaa paketit entiseen tapaan
21.6.2021
Matkahuolto avaa ensimmäiset ulkoautomaatit heinäkuun aikana Turkuun, Tampereelle ja Ouluun
Kaikki uutiset →

Blogi

Katkesiko ketju? Haluamme julkista kritiikkiä Reitit ja Liput -sovelluksesta ja sen kautta ostetuista matkaketjuista

YK:n kestävän kehityksen tavoitteet vastuullisuusohjelman raamina

#vastuullisuus
HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitReitit ja Liput kaikkialle Suomeen ReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media

Matkahuolto
Paremmin perillä