MatkustajatPaketitYritysasiakkaatPalvelupisteet
Hae
Kirjaudu
Etusivu
Ajankohtaista
Joulumuistio: Joulun matkaliput ja paketit Matkahuollosta

Joulumuistio: Joulun matkaliput ja paketit Matkahuollosta

11.12.2019

Matkustus- ja pakettiliikenne on juuri nyt vilkkaimmillaan. Bussiliput joulun viettoon kannattaa ostaa etukäteen ja lahjalähetykset jättää kuljetettaviksi mahdollisimman pian.

Hanki bussi- ja paikkaliput verkosta ja mobiilisovelluksesta

Vuoden vilkkain matkustussesonki on käsillä. Samalla joulun ja vuodenvaihteen pyhät aiheuttavat runsaasti poikkeuksia bussiliikenteen aikatauluissa. Kaukoliikenteessä matkustajia on tänä vuonna eniten liikkeellä 20.–23.12., mutta myös muina päivinä normaaliaikaa enemmän.

Matkahuollosta löydät koko maan laajimman vuorotarjonnan ja eniten lippuja. Joulun ja vuodenvaihteen bussi- ja paikkaliput saat helposti ja edullisesti verkosta ja Bussiliput-mobiilisovelluksesta.

Myös kaikki aikataulutiedot pyhäpäivien poikkeukset mukaan lukien löydät verkkosivuiltamme ja Bussiliput-mobiilisovelluksesta. Aikataulut voit tarkistaa myös Matkustajapalveluiden palvelunumerosta 0200 4000, joka on avoinna kaikkina viikonpäivinä, myös jouluna ja uutena vuotena, ympäri vuorokauden. Puhelun hinta on 1,98 €/min + pvm/mpm. Jonotus on maksuton.

Osta paketti verkosta ja lähetä 19.12. mennessä – tai pikana vielä 23.12. asti

Matkahuollon kautta lähetät helposti ja edullisesti kaikki tärkeät joulupaketit vastaanottajilleen. Osta paketti verkosta ja tuo se pakettipisteeseen tai pakettiautomaattiin 19.12. mennessä. Sinun ja vastaanottajan käytössä on Matkahuollon 1600 pakettipisteen verkosto, johon kuuluu jo myös yli 300 pakettiautomaattia. Kuljetamme kaikki pakettisi kirjoista polkupyöriin alkaen 4,90 €.

Jos lähettäminen jää viimetinkaan, valitse pikapaketti. Nopeimmilla yhteyksillä vielä 23.12. pikana lähetetty paketti ehtii perille, sillä lähetys- ja määräpaikasta riippuen kiidätämme sen perille parhaimmillaan muutamassa tunnissa. Pikapaketin voit toistaiseksi maksaa ja lähettää vain Matkahuolloista ja Matkahuollon asiamiespisteistä.

Kuljetamme paketteja ja lähetämme saapumisilmoituksia nyt jouluun asti joka päivä, myös lauantaisin ja sunnuntaisin.

Pakettipalvelujen asiakaspalvelu palvelee numerossa 0600 11300, ma–pe klo 8–18 ja la klo 9–17, pois lukien 24.–26.12., 1.1. ja 6.1. jolloin numero on suljettu. Puhelun hinta on 1,98 €/min + pvm/mpm. Jonotus on maksuton.

Lisätiedot verkosta

Ajankohtaista

Kaikki uutiset →