Hyppää sisältöön
Matkahuolto
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Juhannuksen bussiaikataulut ja -liput Matkahuollosta

10.6.2020

Bussiliikenteen aikatauluissa on vielä normaalitilannetta vähemmän vuoroja johtuen koronaepidemian aiheuttamasta poikkeuksellisesta tilanteesta. Bussiyritykset ovat kuitenkin palauttaneet jo useita vuoroja palvelemaan kesän matkustajia, ja tilannetta seurataan tarkasti.

Hanki bussiliput etukäteen

Koronapoikkeusten lisäksi juhannus tuo muutoksia bussiaikatauluihin. Erityisesti juhannusaaton iltana perjantaina 19.6. sekä juhannuspäivänä lauantaina 20.6. vuoroja liikennöidään rajoitetusti osan vuoroista jäädessä kokonaan ajamatta. Bussiliput ja bussien aikataulutiedot juhannuksen poikkeukset mukaan lukien saa Matkahuollosta.

Normaalitilanteessa juhannus on vuoden vilkkain matkustusajankohta. Vaikka tänä vuonna matkustusta odotetaan olevan vähemmän, eniten matkustajia on liikkeellä torstaina 18.6. ja juhannusaaton aamupäivänä perjantaina 19.6.

Matkahuollossa on maan kattavin vuorotarjonta ja eniten lippuja vuoroille. Bussiliput on helppo ostaa Matkahuollon verkkosivuilta osoitteesta www.matkahuolto.fi, Bussiliput- ja Reittihaku ja Liput -mobiilisovelluksista tai paikan päältä Matkahuollon toimipaikoista. Samalla asiakas välttyy käsittelemästä käteistä autossa ja voi varmistaa haluamansa istumapaikat ostamalla paikkaliput.

Tarkista aikataulutiedot verkosta tai palvelunumerosta

Kaikki juhannuksen aikataulutiedot pyhäpäivien poikkeukset mukaan lukien löytyvät Matkahuollon verkkosivuilta ja Bussiliput-mobiilisovelluksesta. Aikatauluhakuun kannattaa syöttää tarkka matkustuspäivämäärä, jotta mahdollinen poikkeusliikenne tulee huomioitua.

Aikataulu- ja hintatiedot saa myös puhelimitse Matkahuollon henkilökohtaisesti palvelevasta palvelunumerosta 0200 4000, joka on avoinna kaikkina viikonpäivinä ympäri vuorokauden. Puhelun hinta on 1,98 €/min + pvm.

Poikkeuksia Pakettipalveluiden palvelunumeroiden ja toimipaikkojen aukioloajoissa

Pakettipalvelujen palvelunumero kuluttajille 0600 11300 (ma–pe klo 8–18, la klo 9–17, puhelun hinta 1,98 €/min + pvm) ja palvelunumero yrityksille 020 710 5024 (ma-pe klo 8–18) ovat suljettuna juhannusaattona 19.6. ja juhannuspäivänä 20.6. Pakettipalvelujen numerot palvelevat normaalisti jälleen maanantaina 22.6.

Juhannus vaikuttaa myös Matkahuollon toimipaikkojen aukioloaikoihin, jotka voit tarkistaa Matkahuollon verkkosivuilta palvelupistehausta. Useimmat Matkahuollon pakettipisteet, kuten K-Marketit ja R-kioskit sekä pakettiautomaatit, ovat avoinna pyhäpäivinäkin.

Ajankohtaista

4.1.2022
Koronan vaikutukset
23.12.2021
Joulun ja uudenvuoden muistio
16.12.2021
Matkahuolto on alansa arvostetuin brändi
Kaikki uutiset →

Blogi

Outo kaupallinen yhteistyö toi voiton Finnish Comms Awards -kilpailussa

Reitit ja Liput -sovelluksen käytettävyys taipui opinnäytetyön aiheeksi

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitReitit ja Liput kaikkialle Suomeen ReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media

Matkahuolto
Paremmin perillä