Hyppää sisältöön
Matkahuolto
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Päällikkö, Liikennöitsijäpalveluiden järjestelmät

Liikennöitsijäpalveluiden järjestelmistä vastaavana päällikkönä tulet kehittämään Matkahuollon liikennöitsijäpalveluiden liiketoiminta-alueen järjestelmiä. Liikennöitsijäpalveluissa tuotamme tunnistepohjaista lippujärjestelmää sekä ensiluokkaisia työkaluja joukkoliikennetoimijoille. Järjestelmät on tiiviisti integroitu mm. Matkustajapalveluiden järjestelmien kanssa. Matkustaja- ja Liikennöitsijäpalvelut tarjoavat yhdessä Suomen parhaita liikkumispalvelukokonaisuuksia kuluttajille, yrityksille ja yhteisöille ja uusien palveluiden kehitys jatkuu kiivaana.

Työsuhde on määräaikainen sijaisuus ajalle 1.10.2021-31.12.2022.

Vastaat vastuualueesi suunnittelusta, kehittämisestä ja tuotantopalveluista. Olet rakentanut aiemmin useista osapuolista ja teknologioista koostuvia ratkaisukokonaisuuksia. Tehtävässä pääset rakentamaan seuraavan sukupolven kokonaisuutta pilviteknologioita ja valmispalveluita hyödyntäen. Tarvittaessa viet läpi vastuualueen valitut projektit projektipäällikkönä.

Toimit tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan ja kehitykseen osallistuvien muiden toimijoiden kanssa. Ymmärrät liikennöitsijäpalveluiden järjestelmien merkityksen ja kriittisyyden koko yritykselle. Tulet olemaan ICT-ohjausryhmän jäsen ja vastaat oman vastuualueesi budjetoinnista ja tavoitteiden toteuttamisesta.

Odotamme:

 • vähintään 3 vuoden kokemusta yritystason ratkaisuista esim. toiminnanohjauksen, logistiikan tai raportoinnin järjestelmien parissa

 • vähintään 2 vuoden kokemusta projektien läpiviennistä

 • hyvää tietämystä vastuualueella käytettävistä menetelmistä, järjestelmistä ja toimintatavoista

 • osaamista IT-palveluiden hallinnasta

 • analyyttista ja systemaattista työotetta

 • hyviä kommunikointitaitoja sekä suullisesti että kirjallisesti

Arvostamme:

 • joukkoliikennetoimialan tietojärjestelmien tuntemusta, erityisesti kokemusta ajoneuvopäätelaitteista

 • osaamista IT-palveluiden ja prosessien kehittämisestä

 • kokemusta palveluiden kilpailuttamisesta ja ostamisesta

 • kokemusta SaaS-ratkaisuista ja järjestelmäintegraatioista

 • ymmärrystä julkisen pilven infrasta, kuten AWS

 • tehtävään soveltuvaa AMK- tai yliopistotutkintoa

Tarjoamme:

Pääset työskentelemään vauhdikkaaseen ja mukavaan tiimiin vakaassa yhtiössä. Työtilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella pääkaupunkiseudulla ja työskentelemme myös joustavasti etätöissä. Matkahuolto uudistuu voimakkaasti, joten tehtävässä pääset mukaan tekemään tulevaisuuden Matkahuoltoa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Rajanen p. 040 1837501 6.9. klo 12-13 ja klo 16-17.

Kiinnostuitko? Lähetäthän ansioluettelosi sekä hakemuksesi palkkatoiveineen 7.9.2021 mennessä oheisen linkin kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja kutsumme jatkoon pääsevät hakijat videohaastatteluihin viikoilla 37–38. Työsopimus alkaa 1.10. (tai sopimuksen mukaan) ja jatkuu määräaikaisena vuoden 2022 loppuun saakka.

Hae tehtävään tästä

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa sovellus ja osta liputReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media

Matkahuolto
Paremmin perillä