Skip to content
Matkahuolto
PrivateCorporate customersService points
PassengersParcelsFrequently asked questionsCustomer service
Log in

Matkahuollon toimitustavat ja palvelupisteet

Verkostomme kasvaa vauhdilla, vuoteen 2022 mennessä pakettiautomaatteja on jo 1 000 kpl. Toimitamme paketteja osaan noutopisteistä lauantaisin ja sesonkiaikaan sunnuntaisin.

82 % suomalaisista asuu alle 3 km ja 57 % alle 1 km päässä noutopisteistämme, joista suosituimpia ovat pakettiautomaatit. Pakettiautomaatilla asiointi on helppoa, ei tarvitse jonottaa ja automaatit ovat avoinna myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Matkahuolto tarjoaa eniten henkilökohtaista palvelua tarjoavia noutopisteitä Suomessa, Noutopisteitämme ovat K-Marketit, R- Kioskit ja Matkahuollon omat noutopisteet ja terminaalit. Noutopisteemme palvelevat K-markettien ja R-kioskien aukioloaikojen mukaisesti myös iltaisin ja viikonloppuisin. Palvelupisteverkostomme

Toimitukset pakettiautomaattiin tai Matkahuollon palvelupisteeseen

Nouto Matkahuollon pakettiautomaatista: Paketti toimitetaan Matkahuollon pakettiautomaattiin pääsääntöisesti 1-2 työpäivän aikana, isoimmissa kaupungeissa myös lauantaisin. Saat ilmoituksen heti, kun pakettisi on noudettavissa.

Näin käytät pakettiautomaattia

Nouto Matkahuollon palvelupisteestä: Paketti toimitetaan Matkahuollon noutopisteeseen, kuten pakettiautomaattiin, Matkahuoltoon, K-Marketiin tai R-kioskiin pääsääntöisesti 1-2 työpäivän aikana, isoimmissa kaupungeissa myös lauantaisin. Saat ilmoituksen heti, kun pakettisi on noudettavissa. Suuremmat lähetykset ja pikalähetykset toimitetaan Matkahuoltoon tai Matkahuollon asiamiespisteeseen. Saat ilmoituksen heti, kun pakettisi on noudettavissa.

Löydä lähin palvelupiste

Toimitukset kotiovelle tai valittuun osoitteeseen

Matkahuollon toimitus ovelle sovittuna ajankohtana: Toimitus ovellesi sovittuna ajankohtana, suurimmissa kaupungeissa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Saat ilmoituksen saapuvasta paketista tekstiviestillä toimitusajan sopimiseksi. Vastaanottajan luvalla toimitus voidaan jättää myös ilman vastaanottajan kuittausta kotiovelle. Isot lähetykset ( yli 35 kg painavat ja/tai yli 230 cm ) pitkät lähetykset toimitetaan suoraan vastaanottajan osoitteeseen pääsääntöisesti tilausta seuraavan arkipäivän aikana, toimitusajankohta sovitaan kanssasi.

Matkahuollon toimitus ovelle päivällä ilman sopimista:  Toimitus ovellesi arkisin klo 8 -16 ilman ennakkoilmoitusta. Vastaanottajan luvalla toimitus voidaan jättää myös ilman
vastaanottajan kuittausta kotiovelle. Isot lähetykset ( yli 35 kg painavat ja/tai
yli 230 cm ) pitkät lähetykset toimitetaan suoraan vastaanottajan osoitteeseen
pääsääntöisesti tilausta seuraavan arkipäivän aikana, toimitusajankohta
sovitaan kanssasi.

Toimitustapa valikoituu lähettäjän valitseman palvelun mukaan.


Näin lähetät paketin helposti

Näin palautat paketin helposti

Send a parcel to domestic and abroad

Prices starting from 4,90 € to domestic and to abroad starting from 9,90 €
Buy and send a parcel

Track the parcel

Enter the consignment number in the field.
Search
PrivateCorporate customers

Passengers

TimetablesBus tickets and travel cardsRoutes and Tickets mobile appJourney PlannerPrices and discountsInstructions and terms of use for passengers

Social media

Matkahuolto
Paremmin perillä