Hyppää sisältöön
Matkahuolto
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Tartu pakettitarjoukseen nyt Matkahuollon Paketit-sovelluksessa!

Koodilla MAMMUTTI saat S-kokoisen sarjapaketin nyt hintaan 49 € (norm. 57 €) Matkahuollon Paketit-sovelluksessa. Tarjous on voimassa 16 - 19.3.2023 ja etu koskee kotimaan paketteja. Pakettitarjous on osa K-Citymarketin Mammuttimarkkinat -tarjouskampanjaa.

Näin hyödynnät edun ja lähetät paketin:

  1. Lataa Matkahuollon Paketit-sovellus sovelluskaupastasi.

  2. Osta S-sarjapaketti sovelluksesta kohdasta "Lähetä paketti" koodilla "MAMMUTTI".

  3. Kirjoita paketin päälle selkeästi tilausvahvistuksessa saamasi aktivointikoodi, ostajan nimi ja puhelinnumero. Lisää myös oma nimesi.

  4. Vaihtoehtoisesti voit itse tulostaa tilausvahvistuksen liitteenä olevan pakettikortin ja liimata sen pakettiin.

  5. Tuo pakettisi neljäntoista päivän kuluessa mihin tahansa Matkahuollon pakettiautomaattiin tai palvelupisteeseen, joita on yli 2 000 ympäri Suomen. Lähimmän palvelupisteen löydät sovelluksen palvelupistehausta.

  6. Seuraa pakettisi kulkua lähetystunnuksen avulla sovelluksessa "Omat paketit"-kohdassa.

Lataa Paketit-äppi sovelluskaupastasi:

google-play-downloadapp-store-icon

Kuusi vinkkiä pakkaamiseen ja lähettämiseen!

1. Valitse oikean kokoinen ja riittävän tilava ulkopakkaus. 2. Suojaa lahjat pehmusteella, siten että ne eivät ole kosketuksessa ulkopakkauksen kanssa. Ole erityisen huolellinen lasiesineiden, nesteiden ja elektroniikan kanssa! 3. Täytä pakkaukseen mahdollisesti jäävä tyhjä tila pehmusteilla, kuten vaahto- tai kuplamuovilla. 4. Sulje paketti huolellisesti vahvalla teipillä. Huolehdi myös, että kaikki pakkauksen saumat ovat tiiviisti suljettuina. 5. Merkitse pakkaukseen selvästi tussilla aktivointikoodi, sekä vastaanottajan nimi ja puhelinnumero. Lisää pakkaukseen myös oma nimesi. 6. Vie pakettisi mihin tahansa Matkahuollon pakettiautomaattiin tai palvelupisteeseen, joita on yli 2 000 ympäri Suomen ja seuraa sen kulkua Paketit-sovelluksessa.
Lue lisää pakkaamisesta
HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa sovellus ja osta liputReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media

Matkahuolto
Paremmin perillä