Hyppää sisältöön
Matkahuolto
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu
Etusivu
Paketit
Matkahuollon toimitustavat ja palvelupisteet

Matkahuollon toimitustavat ja palvelupisteet

Toimitukset pakettiautomaattiin tai Matkahuollon palvelupisteeseen

Nouto Matkahuollon pakettiautomaatista: Paketti toimitetaan Matkahuollon pakettiautomaattiin pääsääntöisesti 1-2 työpäivän aikana, isoimmissa kaupungeissa myös lauantaisin. Saat ilmoituksen heti, kun pakettisi on noudettavissa.

Näin käytät pakettiautomaattia

Nouto Matkahuollon palvelupisteestä: Paketti toimitetaan Matkahuollon noutopisteeseen, kuten pakettiautomaattiin, Matkahuoltoon, K-Marketiin tai R-kioskiin pääsääntöisesti 1-2 työpäivän aikana, isoimmissa kaupungeissa myös lauantaisin. Saat ilmoituksen heti, kun pakettisi on noudettavissa. Suuremmat lähetykset ja pikalähetykset toimitetaan Matkahuoltoon tai Matkahuollon asiamiespisteeseen. Saat ilmoituksen heti, kun pakettisi on noudettavissa.

Löydä lähin palvelupiste

Toimitukset kotiovelle tai valittuun osoitteeseen

Matkahuollon toimitus ovelle sovittuna ajankohtana: Toimitus ovellesi sovittuna ajankohtana, suurimmissa kaupungeissa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Saat ilmoituksen saapuvasta paketista tekstiviestillä toimitusajan sopimiseksi. Vastaanottajan luvalla toimitus voidaan jättää myös ilman vastaanottajan kuittausta kotiovelle. Isot lähetykset ( yli 35 kg painavat ja/tai yli 230 cm ) pitkät lähetykset toimitetaan suoraan vastaanottajan osoitteeseen pääsääntöisesti tilausta seuraavan arkipäivän aikana, toimitusajankohta sovitaan kanssasi.

Matkahuollon toimitus ovelle päivällä ilman sopimista:  Toimitus ovellesi arkisin klo 8 -16 ilman ennakkoilmoitusta. Vastaanottajan luvalla toimitus voidaan jättää myös ilman
vastaanottajan kuittausta kotiovelle. Isot lähetykset ( yli 35 kg painavat ja/tai
yli 230 cm ) pitkät lähetykset toimitetaan suoraan vastaanottajan osoitteeseen
pääsääntöisesti tilausta seuraavan arkipäivän aikana, toimitusajankohta
sovitaan kanssasi.

Toimitustapa valikoituu lähettäjän valitseman palvelun mukaan.


Näin lähetät paketin helposti

Näin palautat paketin helposti

Lähetä paketti

Hinnat alkaen 4,90 €
Osta ja lähetä paketti

Seuraa pakettia

Täytä kenttään lähetystunnus.
Hae