MatkustajatPaketitYritysasiakkaatPalvelupisteet
Kirjaudu
Etusivu
Paketit
Verkosta ostettavan kuljetuksen ehdot

Verkosta ostettavan kuljetuksen ehdot

Matkahuollon verkkokaupassa noudatetaan Suomen lakia sekä tässä esitettyjä Matkahuollon verkosta ostettavan kuljetuksen ehtoja ja muilta osin Matkahuollon kuljetusehtoja ja Tiekuljetussopimuslakia.

Verkkokaupassa esitetyt hinnat ovat voimassa verkkokaupasta ostetuissa kuljetuksissa. Matkahuollon toimipaikoilta, Matkahuolto-asiamiehiltä ja Matkahuollon Pakettipisteistä kuljetus ostettaessa kuljetuksen hinta voi poiketa verkkokaupassa esitetystä hinnasta.

Verkosta ostettava Lähipaketti

Verkosta ostettava kuljetus on palvelu, jonka kautta käyttäjä voi ostaa ja maksaa Lähipaketin kuljetuksen.

Kuljetuksen oston yhteydessä käyttäjä saa aktivointikoodin. Aktivointikoodi tulee ottaa mukaan lähetyspisteeseen: Matkahuoltoon tai Matkahuollon Pakettipisteeseen, sillä sen avulla lähetyspisteessä tulostetaan osoitekortti.

Kuljetuksen oston jälkeen käyttäjällä on seitsemän kalenteripäivää aikaa tuoda paketti lähetettäväksi.

Verkosta ostettava Sarjapaketti

Verkosta ostettava Sarjapaketti sisältää valinnan mukaan 5 tai 10 Lähipaketin lähetystä, joiden paino voi olla valitun vaihtoehdon mukaisesti 2 tai 10 kg.

Viisi lähetystä sisältävä Sarjapaketti on voimassa 6 kuukautta ja 10 lähetystä sisältävä Sarjapaketti on voimassa 12 kk.

Sarjapaketin oston yhteydessä palveluun syötetään lähettäjän tiedot. Tiedot säilyvät tallessa järjestelmässä, minkä ansiosta niitä ei tarvitse syöttää enää uudelleen kunkin lähetyksen yhteydessä. Sarjapaketti on henkilökohtainen eikä lähettäjän tietoja voi muuttaa oston jälkeen.

Sarjapakettiin sisältyvät lähetykset voi käyttää verkossa. Palveluun syötetään vastaanottajan tiedot, jonka jälkeen käyttäjä saa aktivointikoodin. Aktivointikoodi tulee ottaa mukaan lähetyspisteeseen: Matkahuoltoon tai Matkahuollon Pakettipisteeseen, sillä sen avulla lähetyspisteessä tulostetaan osoitekortti.

Kunkin lähetyksen käytön jälkeen käyttäjällä on seitsemän kalenteripäivää aikaa tuoda paketti Matkahuollon Pakettipisteeseen lähetettäväksi.

Lähettäjän ja vastaanottajan tiedot ja tietojen oikeellisuus

Kuljetusta ostettaessa kerätään lähettäjän ja vastaanottajan nimi, osoite, matkapuhelinnumero ja sähköpostiosoite. Tiedot tarvitaan, jotta paketti voidaan kuljettaa Matkahuollon kuljetusehdon ja Tiekuljetussopimuslain mukaisesti. Matkapuhelinnumeroa ja sähköpostiosoitetta käytetään tilausvahvistuksen toimittamiseen kuljetuksen ostajalle ja saapumisilmoituksen toimittamiseen vastaanottajalle.

Matkahuolto voi käyttää keräämiään tietoja sähköisten palvelukanavien (kuten verkko- ja mobiilipalvelut) seuranta- ja tilastointipalvelujen kehittämiseksi, markkinointitarkoituksiin ja asioinnin helpottamiseksi. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Ostoja varten annettujen yhteystietojen oikeellisuudesta vastaa kuljetuksen ostaja. Matkahuolto ei vastaa virheellisistä tiedoista johtuvista häiriöistä kuljetuksen toimittamisessa tai tilausvahvistuksen tai saapumisilmoituksen lähettämisessä.

Verkosta ostetun kuljetuksen muuttaminen ja peruuttaminen

Verkkokaupassa tehty ostos on sitova ostajan maksettua ostoksensa. Verkosta ostettua yksittäistä lähipaketin kuljetusta tai Sarjapaketilla tehtyä Lähipaketin lähetystä ei voi muuttaa tai peruuttaa. Käyttämätöntä tai osittain käytettyä Sarjapakettia ei lunasteta takaisin.

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Tutustu Lähipaketin tuotetietoihin, Matkahuollon kuljetusehtoihin ja Tiekuljetussopimuslakiin.

Lähetä paketti

Hinnat alkaen 4,90 €
Osta ja lähetä paketti

Seuraa pakettia

Täytä kenttään lähetystunnus.
Hae