Hyppää sisältöön
Matkahuolto
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Pakettipalveluiden aluemyyntipäällikkö

Matkahuolto on ylpeänä pitänyt Suomea pyörillä jo lähes 90 vuotta toimien matka- ja pakettipalveluiden joukkoistamisen edelläkävijänä. Kuljetamme ihmisiä ja paketteja Suomen joka kolkkaan ja haluamme omalta osaltamme huolehtia suomalaisten kuljetus- ja matkustustarpeista. Tarvitsemme nyt lisävahvistusta pakettipalveluidemme myyntiin.

Pakettipalveluiden aluemyyntipäällikkö

Työssäsi kontaktoit aktiivisesti uusia potentiaalisia asiakkaita ja hoidat sinulle nimettyjä olemassa olevia asiakkaita tarjoten heille koko ajan uudistuvaa tuoteportfoliotamme.

Odotamme sinulta ymmärrystä logistiikka-alasta ja verkkokaupasta sekä kokemusta myynti- ja asiakastyöstä. Olet ulospäinsuuntautunut, hyvät vuorovaikutustaidot omaava vakuuttaja ja haluat tehtävässäsi viedä yrityksen toimintamalleja jämäkästi eteenpäin. Olet vastuunkantaja- ja kehittäjätyyppiä. Tietotekniset valmiudet ovat sinulla hyvällä tasolla.

Arvostamme

  • kaupallista ja/tai teknillistä koulutusta

  • kokemusta logistiikka-alasta ja erityisesti verkkokaupan mukanaan tuomista haasteista

  • näyttöä menestyksellisestä B2B- myynnistä ja halua työskennellä myyntitiimissä muita kannustavana ja sparraavana kumppanina

  • intoa saavuttaa asetetut tavoitteet ja halua kehittää jatkuvasti vastuualueensa toimintaa

  • kiinnostusta ja kykyä luoda uusia, kestäviä asiakassuhteita sekä lujittaa olemassa olevia asiakassuhteita

  • hyviä sosiaalisia yhteistyötaitoja toimia eri sidosryhmien kanssa

  • kustannustehokasta, määrätietoista, vastuullista, pitkäjänteistä sekä aktiivista tapaa toimia

  • sujuvaa englannin kielen taitoa

Tarjoamme mahdollisuuden olla mukana rakentamassa uutta Matkahuoltoa ja viemässä sitä tulevalle vuosikymmenelle. Sinulla on mukavan työyhteisön tuki. Toimipisteesi sijainnista olemme valmiit keskustelemaan.

Kiinnostuitko? Lähetäthän ansioluettelosi sekä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 29.4.2022 osoitteeseen rekry@matkahuolto.fi.

Lisätietoja Juha-Pekka Pirvola juha-pekka.pirvola@matkahuolto.fi ja p. 040 5454 870.

Matkahuolto on yksityinen, suomalainen bussiliikenteen palvelu- ja markkinointiyhtiö, joka on saattanut yhteen ihmisiä ja paketteja jo vuodesta 1933. Henkilöstöstämme suurin osa toimii asiakaspalvelutehtävissä huolehtien matka-, paketti- ja kioskipalveluista toimipaikoissamme. Terminaaleissamme työskentelee varastotyöntekijöitä ja autonkuljettajia. Yhtiössämme työskentelee 700 ammattilaista, joista noin 70 henkilöä tukitoiminnoissa.

Matkustaja- ja liikennöitsijäpalveluissa ylläpidämme ja kehitämme mm. valtakunnallisia aikataulu- ja matkalippupalveluja ja Pakettipalveluissa valtakunnallisia ja kansainvälisiä kuljetuspalveluja kuluttajille ja yrityksille. Palvelemme esim. lukuisia verkkokauppoja. Panostamme voimakkaasti asiakaskokemuksen ja digitaalisten palvelujen kuten mobiilipalvelujen kehittämiseen. Yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa palveluverkostomme kattaa yli 2 000 palvelupistettä ympäri Suomen. Matkahuollon liikevaihto on noin 92 miljoonaa euroa.

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitTutustu ja lataa äppiReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media

Matkahuolto
Paremmin perillä