Hyppää sisältöön
Matkahuolto
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Pakettipalveluiden avainasiakaspäällikkö

Pakettipalveluiden avainasiakaspäällikkö

Matkahuolto on ylpeänä pitänyt Suomea pyörillä jo lähes 90 vuotta toimien matka- ja pakettipalveluiden joukkoistamisen edelläkävijänä. Kuljetamme ihmisiä ja paketteja Suomen joka kolkkaan ja haluamme omalta osaltamme huolehtia suomalaisten kuljetus- ja matkustustarpeista. Tarvitsemme nyt lisävahvistusta pakettipalveluiden merkittävien asiakkuuksien hoitamiseen.

Oletko sinä hakemamme Pakettipalveluiden avainasiakaspäällikkö nykyisille asiakkaillemme?


Työssäsi vastaat Matkahuollon avainasiakkaiden palveluvaiheen hallinnasta ja olet avainhenkilönä ottamassa käyttöön ja kehittämässä Matkahuollon asiakkuuksien hoitomallia. Roolisi on olla asiakkuuksiemme ”toimitusjohtajana” varmistaa, että avainasiakkaamme saavat Matkahuollon kaikki palvelut käyttöönsä markkinoiden parhaalla asiakaskokemuksella samaan aikaan tarjoten heille koko ajan uudistuvaa tuoteportfoliotamme.

Odotamme sinulta kokemusta asiakkuuksien hallinnasta (Account Management) ja toiminnassa tarvittavien toimintamallien kehittämisestä ja käyttöönotosta. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää ymmärrystä logistiikka-alasta ja verkkokaupasta sekä kokemusta myynti- ja asiakastyöstä. Olet ulospäinsuuntautunut, hyvät vuorovaikutustaidot omaava tekijä ja haluat tehtävässäsi viedä yrityksen toimintamalleja johdonmukaisesti eteenpäin. Olet vastuunkantaja- ja kehittäjätyyppiä. Tietotekniset valmiudet ovat sinulla hyvällä tasolla.

Arvostamme

- kaupallista ja/tai teknillistä koulutusta
- kokemusta logistiikka-alasta ja erityisesti verkkokaupan mukanaan tuomista haasteista.
- näyttöjä menestyksellisestä asiakashallinnan hoitamisesta sekä intoa saavuttaa asetetut tavoitteet ja halua kehittää jatkuvasti vastuualueensa toimintaa.
- kykyä luoda uusia, kestäviä asiakassuhteita, sekä lujittaa olemassa olevia asiakassuhteita.
- hyviä sosiaalisia yhteistyötaitoja toimia eri sidosryhmien kanssa palvelualttiisti ja ulospäinsuuntautuneesti.
- kiinnostusta asiakkaita ja heidän liiketoimintansa tukemista kohtaan.
- halua työskennellä tiimissä muita kannustavana ja sparraavana kumppanina.
- kustannustehokasta, määrätietoista, vastuullista ja pitkäjänteistä sekä aktiivista tapaa toimia.
- kykyä hyödyntää nykyaikaista tietotekniikkaa työssään.
- sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme mahdollisuuden olla mukana rakentamassa uutta Matkahuoltoa ja viemässä sitä tulevalle vuosikymmenelle. Sinulla on mukavan työyhteisön tuki. Toimipisteesi sijainnista olemme valmiit keskustelemaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Juha-Pekka Pirvola juha-pekka.pirvola@matkahuolto.fi ja p. 040 5454 870.

Kiinnostuitko? Lähetäthän ansioluettelosi sekä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 31.7.2022 osoitteeseen rekry@matkahuolto.fi. Käsittelemme saamamme hakemukset elokuun alussa.

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa sovellus ja osta liputReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media

Matkahuolto
Paremmin perillä