Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Lähetä paketti

Kotijakelu

Kuljetusaika Paketti kuljetetaan 1-3 arkivuorokauden kuluessa ja jaetaan vastaanottajalle jakeluajan sopimista seuraavana arkipäivänä.
Lähetys- ja noutopaikka Matkahuolto ja Matkahuolto-asiamies. Paketti jaetaan vastaanotajalle. Hae toimipisteitä. Hae toimipisteitä.
Enimmäispaino 55 kg
Enimmäismitat  60 x 60 x 120 cm. Iso-lisäpalvelulla enimmäismitat ovat 40 x 40 x 300 cm tai 70 x 80 x 150 cm
Maksaja Lähettäjä
Lisäpalvelut Pakettiin voi liittää noutopalvelun, varovasti kuljetettavan, vaarallisen aineen kuljetuksen ja lisäturvavakuutuksen. Lisäpalvelut
Seuranta

Pakettia voi seurata lähetystunnuksen avulla verkossa. Siirry lähetysten seurantaan.

Saapumisilmoitus Vastaanottajalle ilmoitetaan saapuvasta paketista tekstiviestillä jakeluajan sopimiseksi.
Paketin vastaanottaminen Paketti luovutetaan henkilötodistusta vastaan. Henkilöllisyyden voi todistaa ajokortilla, passilla tai poliisin myöntämällä henkilökortilla. Jos paketin vastaanottaja on muu kuin osoitekorttiin merkitty henkilö, täytyy paketin vastaanottajalla olla henkilötodistuksensa lisäksi valtakirja. Tulosta valtakirja
Hinta Tutustu hinnastoon
Hinnoitteluperuste Paketti hinnoitellaan painon ja valittujen lisäpalvelujen mukaan. Polkupyörän lähetys hinnoitellaan 55 kg:n mukaan. Autonrenkaat voi lähettää erillisellä Rengassetti-palvelulla.
Säilytys

Pakettia säilytetään yhteensä 14 päivää, jonka jälkeen noutamaton paketti palautetaan lähettäjälle, jollei muuta ole sovittu, ja lähettäjän kustannuksella.

Rajoitukset Paketissa ei voi lähettää eläviä eläimiä, helposti pilaantuvia tuotteita tai muuta kuljetusehtojen vastaista sisältöä. Palveluun ei voi liittää bussiennakkoa.
matkahuolto-suuret.png
fi| sv| en