Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Pakettipalvelut Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettilaskuri Osta kuljetus verkosta Hinnat Verkkokaupasta tilatut lähetykset Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Osta kuljetus verkosta

VERKOSTA OSTETTAVAN KULJETUKSEN EHDOT

Matkahuollon verkkokaupassa noudatetaan Suomen lakia sekä tässä esitettyjä Matkahuollon verkosta ostettavan kuljetuksen ehtoja ja muilta osin Matkahuollon kuljetusehtoja ja Tiekuljetussopimuslakia.

Verkkokaupassa esitetyt hinnat ovat voimassa verkkokaupasta ostetuissa kuljetuksissa. Matkahuollon toimipaikoilta, Matkahuolto-asiamiehiltä ja Matkahuollon Pakettipisteistä kuljetus ostettaessa kuljetuksen hinta voi poiketa verkkokaupassa esitetystä hinnasta.

Verkosta ostettava kuljetus

Verkosta ostettava kuljetus on palvelu, jonka kautta käyttäjä voi ostaa ja maksaa Lähi-paketin kuljetuksen.
Kuljetuksen oston yhteydessä käyttäjä saa aktivointikoodin. Aktivointikoodi tulee ottaa mukaan lähetyspisteeseen: Matkahuoltoon tai Matkahuollon Pakettipisteeseen, sillä sen avulla lähetyspisteessä tulostetaan osoitekortti.

Kuljetuksen oston jälkeen käyttäjällä on seitsemän kalenteripäivää aikaa tuoda paketti lähetettäväksi.

Verkkokaupassa tehty ostos on sitova ostajan maksettua ostoksensa. Verkosta ostettua kuljetusta ei voi muuttaa eikä peruuttaa.

Lähettäjän ja vastaanottajan tiedot ja tietojen oikeellisuus

Kuljetusta ostettaessa kerätään lähettäjän ja vastaanottajan nimi, osoite, matkapuhelinnumero ja sähköpostiosoite. Tiedot tarvitaan, jotta paketti voidaan kuljettaa Matkahuollon kuljetusehdon ja Tiekuljetussopimuslain mukaisesti. Matkapuhelinnumeroa ja sähköpostiosoitetta käytetään tilausvahvistuksen toimittamiseen kuljetuksen ostajalle ja saapumisilmoituksen toimittamiseen vastaanottajalle 

Matkahuolto voi käyttää keräämiään tietoja sähköisten palvelukanavien (kuten verkko- ja mobiilipalvelut) seuranta- ja tilastointipalvelujen kehittämiseksi, markkinointitarkoituksiin ja asioinnin helpottamiseksi. Tutustu rekisteriselosteeseen.

Ostoja varten annettujen yhteystietojen oikeellisuudesta vastaa kuljetuksen ostaja. Matkahuolto ei vastaa virheellisistä tiedoista johtuvista häiriöistä kuljetuksen toimittamisessa tai tilausvahvistuksen tai saapumisilmoituksen lähettämisessä.

Verkosta ostetun kuljetuksen muuttaminen ja peruuttaminen

Verkosta ostettua kuljetusta ei voi muuttaa eikä peruuttaa.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Tutustu Lähi-paketin tuotetietoihin, Matkahuollon kuljetusehtoihin ja Tiekuljetussopimuslakiin

fi| sv| en