Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Lähetä paketti

Vaarallinen aine (VAK)

Vaarallisiksi aineiksi luokiteltua sisältöä voidaan kuljettaa tietyin ehdoin ja rajoituksin. Tutustu vaarallisten aineiden ohjeeseen.

Varovasti kuljetettava lähetys on pakattava riittävästi ja sisällön edellyttämällä tavalla ja pakkaukseen tulee kiinnittää ohjeen mukaiset VAK-tarrat. Tutustu pakkausohjeeseen.

VAK -palvelun voi liittää Bussipakettiin, Lähipakettiin, Pikapakettiin ja Kotijakeluun, kun kuljetus ostetaan Matkahuollon toimipaikasta tai Matkahuolto-asiamiestoimipaikasta.

Tutustu hinnastoon.

helposti_syttyvat_aineet_4_1_rot.png
fi| sv| en