Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettilaskuri Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Hinnat Verkkokaupasta tilatut lähetykset Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Lähetä paketti

Talvilomavarusteet perille 

Talviloma lähestyy vinhaa vauhtia. Suuntaatpa minne tahansa päin Suomea, kuljettaa Matkahuolto talviurheiluvälineesi perille. Palvelu on paikallaan esimerkiksi silloin, kun olet liikkeellä isolla porukalla ja pienellä autolla eivätkä kaikki varusteet mahdu kyytiin. Nauti itse mukavasta matkanteosta ja jätä lomavarusteet Matkahuollon rahdattavaksi. 

Enimmillään 150 cm pitkille ja 30 kg painaville paketeille voit ostaa Lähi-pakettikuljetuksen helposti verkossa ja jättää paketin mihin tahansa pakettipisteeseen. Tätä isommat paketit  voit lähettä Matkahuollon toimipaikoista. Etsi lähin Matkahuolto tai pakettipiste. 


 

Lähetä paketti

Osta Sarjapaketti, hinta alkaen 5,70 €/paketti.

Sarjapaketti on pakettilähetysten sarjakortti, jonka avulla voit lähettää Lähi-paketteja erittäin edullisesti. Valitse haluamasi määrä lähetyksiä, 5 tai 10 kpl, ja haluamasi enimmäispaino, 2 tai 10 kg. Viisi Lähi-paketin lähetystä sisältävä Sarjapaketti on voimassa 6 kuukautta ja 10 lähetystä sisältävä 12 kuukautta. Sarjapaketin lähetykset voit käyttää joko yksitellen tai vaikka kaikki yhdellä kertaa. Jokaisella lähetyksellä voi olla eri vastaanottaja. Sarjapaketin lähetykset on helppo ja nopea tehdä verkkopalvelussa. 

Hinta
--

Lähetä Sarjapaketilla

Lähetä Lähi-paketti Sarjapaketilla tai tarkista Sarjapaketillasi olevien käytettyjen ja jäljellä olevien Lähi-pakettien määrä ja tiedot. Unohditko Sarjapakettisi numeron?

Syötä alla olevaan kenttään sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme sinulle sähköpostilla kaikki siihen liittyvät sarjapakettien numerot.

Osta ja lähetä Lähi-paketti, hinta alkaen 7,90 €/kpl

Osta kuljetus yksittäiselle paketillesi. Jos lähetät paljon, kannattaa sinun tutustua edulliseen Sarjapakettiin, joka on valintasi mukaan 5 tai 10 Lähi-paketin lähetystä sisältävä sarjakortti. fi| sv| en