Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettilaskuri Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Hinnat Verkkokaupasta tilatut lähetykset Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Osta kuljetus verkosta

Lähi-paketti verkosta ostettuna alk. vain 4,90 € 30.4.-13.5.2018

Hyödynnä tarjous ja osta paketillesi kuljetus suoraan verkosta, mobiililla tai kotikoneella, missä ja milloin sinulle parhaiten sopii. Etukäteen ostettu kuljetus nopeuttaa asiointiasi lähetyspisteessä.

Matkahuolto kuljettaa paketit kaikkialle Suomeen. Sinun ja vastaanottajan käytössä on koko Matkahuollon yli 1 200 Pakettipisteen verkosto, johon kuuluu Matkahuoltojen lisäksi muun muassa K-Marketeja ja R-kioskeja. Katso lähin Pakettipiste. 

Lähi-paketin, 2 ja 10 kg, lähetys verkosta ostettuna maksaa kampanjan aikana vain 4,90 €./lähetys. Tarjous on voimassa 30.4.-13.5.2018 ja koskee Matkahuollon 2 ja 10 kg Lähi-paketteja, kun kuljetus ostetaan Matkahuollon verkkosivuilta. 30 kg Lähi-paketin hinta verkossa on 13,90 €.  

Katso ohjeet videolta

fi| sv| en