Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Pakettipalvelut Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettilaskuri Osta kuljetus verkosta Hinnat Verkkokaupasta tilatut lähetykset Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Joulu Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Osta kuljetus verkosta

Lähi-paketti verkosta ostettuna alk. vain 4,90 € 13.-26.11.2017

Hyödynnä tarjous ja osta paketillesi kuljetus suoraan verkosta, mobiililla tai kotikoneella, missä ja milloin sinulle parhaiten sopii. Etukäteen ostettu kuljetus nopeuttaa asiointiasi lähetyspisteessä. Sinun ja vastaanottajan käytössä on koko Matkahuollon 1 200 Pakettipisteen verkosto.

Lähi-paketin lähetys verkosta ostettuna maksaa kampanjan aikana vain 4,90 € sekä 2 kg että 10 kg paketeille. Tarjous on voimassa 13.-26.11.2017 ja koskee Matkahuollon Lähi-paketteja, kun kuljetus ostetaan Matkahuollon verkkosivuilta. 30 kg Lähi-paketin hinta verkossa on 13,90 €.  

Osta kuljetus verkosta

Osta paketillesi kuljetus suoraan verkosta. Osoitekorttia ei tarvitse tulostaa. Riittää, että tuot pakettisi Matkahuollon Pakettipisteeseen ja otat mukaasi tilausvahvistuksessa saamasi aktivointikoodin.

Katso ohjeet videolta

fi| sv| en