Hyppää sisältöön
Matkahuolto
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Palvelukoordinaattori

Etsimme uutta tiimin jäsentä Palvelukoordinaattorin tehtävään matkustaja- ja liikennöitsijäpalveluihimme. Päätehtävänäsi on Matkahuollon kutsuliikenteen asiakasprojektien suunnittelu ja toteutus sekä käyttöönottoprojektien menestyksellinen läpivienti. Osallistut myös kutsuliikenteen simulointipalvelun tuottamiseen. Olet kiinnostunut uusien kestävän liikkumisen palveluiden konkreettisesta edistämisestä ja tunnet joukkoliikennealaa.

Saat keskeisen roolin Matkahuollon uusien matkustaja- ja liikkumispalveluiden kehittämisessä ja toimit aktiivisena osana tiimiä ja Matkahuoltoa. Pääset kehittymään kovan luokan ammattilaiseksi kokeneen asiantuntijan työparina.

Menestymistä tehtävissä tukevat projektiosaaminen ja kehittymismyönteisyys. On hyvä, jos projektityyppinen työ on sinulle luontaista, sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja olet asiakasorientoitunut. Kehittymistäsi tukee myös se, että pystyt ottamaan vastuuta ja ohjaamaan omaa työtäsi. Edellytämme lisäksi hyviä Excel-taitoja sekä näyttöä tietojärjestelmien haltuun ottamisesta.

Tarjoamme mahdollisuuden olla mukana rakentamassa uutta Matkahuoltoa vaiheessa, jossa koko Suomen liikennejärjestelmät kehittyvät. Saat olla viemässä toimintaa tulevalle vuosikymmenelle. Sinulla on mukava ja ammattitaitoinen työyhteisö tukenasi. Työpaikka sijaitsee aivan Helsingin keskustassa loistavien kulkuyhteyksien varrella hiljattain uusituissa toimitiloissa. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Kiinnostuitko?

Lähetäthän ansioluettelosi sekä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 7.8. oheisesta linkistä.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja kutsumme jatkoon pääsevät hakijat videohaastatteluihin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuomo Kinnunen sähköpostitse tuomo.kinnunen@matkahuolto.fi tai puhelimitse 040 568 4507 2.8. alkaen.

Odotamme hakemustasi!

Hae tehtävää

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa sovellus ja osta liputReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media

Matkahuolto
Paremmin perillä