Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Palveluneuvoja

Matkahuolto perustettiin aikoinaan yksi tehtävä mielessä: parantamaan ihmisten ja tavaroiden liikkumista paikasta toiseen. Mikään ei ole oikeastaan muuttunut 90 vuodessa, sillä keskitymme edelleen vain siihen minkä osaamme hitsin hyvin. Paitsi mitä nyt jokunen digitalisaatio ja automaatio ovat mullistaneet alamme täysin viime vuosikymmeninä. Mullistumme murrosten mukana kiitos innovaation (ja ajoittaisen improvisaation). Oli miten oli, teemme päivittäin parhaamme, jotta ihmiset ja paketit olisivat aina paremmin perillä. Tässä kohtaa sinä astut kuvioihin mukaan…

Haemme palveluneuvojaa vuorotteluvapaan ajaksi määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.2.-31.5.2024 pääkaupunkiseudulle

Matkahuollon Pakettipalveluiden asiakaspalvelutiimeissä palveluneuvojat vastaavat asiakkaiden kysymyksiin pakettien lähettämiseen ja vastaanottamiseen liittyvissä asioissa, käsittelevät asiakaspalautteita ja varmistavat sujuvan asiakaskokemuksen aina paketin lähettämisestä perille saakka.

Haemme joukkoomme iloista tiimipeluria, joilla on aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Arvostamme oma-aloitteisuutta, ratkaisukeskeisyyttä sekä kykyä työskennellä nopeatempoisessa ympäristössä ja edistää useampia asioita yhtä aikaa itsenäisesti. Ymmärrys asiakaspalvelun merkityksestä sekä monipuolinen järjestelmäosaaminen auttavat tehtävässä menestymisessä. Palvelemme asiakkaita erilaisissa kanavissa, kuten puhelimessa, sähköpostissa ja chatissa.

Haemme kokoaikaista palveluneuvojaa vuorotteluvapaan ajaksi määräaikaiseen työsuhteeseen. Viikkotuntimäärä on 37,5 ja työvuorot voivat sijoittua myös iltoihin sekä viikonloppuihin.

Edellytämme näitä taitoja

  • positiivista asennetta sekä kykyä kuunnella ja auttaa asiakasta

  • aiempaa kokemusta Contact Center- tai asiakaspalvelutyöstä

  • hyviä it-taitoja

  • halua ja kykyä oppia uutta sekä ongelmanratkaisukykyä

  • hyviä kommunikointitaitoja sekä suullisesti että kirjallisesti

  • sujuvaa suomen ja englannin osaamista, ruotsin kielen taito sekä muu kielitaito katsotaan eduksi

Arvostamme myös

  • Logistiikkatoimialan kokemusta

Osaamisen lisäksi tärkeää tehtävässä menestymisen kannalta on itsenäisyys, aloitteellisuus ja aktiivinen yhteistyö oman ja muiden tiimien kanssa.

Lisätietoja tehtävästä:

Tiimiesihenkilö Tarja Haapasalolta numerosta 0403544872, 19.12. klo 12–14 tai 28.12. Klo 9–11.

Työntekijä saa mahdollisuuden päästä työskentelemään vauhdikkaaseen ja mukavaan tiimiin modernein asiakaspalvelutyökaluin vakaassa yhtiössä.

Tarjoamme myös loistavat työtilat huippusijainnilla Helsingin keskustassa sekä kehätien varrella Vantaan Manttaalitiellä. Tehtävän perehdytysjakso toteutetaan pääkaupunkiseudulla ja tehtävää voi mahdollisuuksien mukaan hoitaa perehdytysjakson jälkeen myös etätyöskennellen muualla Suomessa.

Tehtävän palkkauksessa noudatetaan Erton tessin mukaista taulukkopalkkaa (palkkaryhmä 3B). Palkkaryhmä määräytyy tehtävään valittavan henkilön osaamisen, aiemman kokemuksen sekä työpaikan sijainnin mukaan.

Lähetäthän ansioluettelosi sekä hakemuksesi viimeistään 29.12.2023 sähköpostitse rekry@matkahuolto.fi. Pyrimme aloittamaan haastattelut mahdollisimman pian.

Matkahuollon liiketoiminta jakautuu paketti- ja matkustuspalveluihin. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaille täysin digitaaliset palveluketjut ja toimialan paras asiakaskokemus matkojen ja pakettikuljetusten suunnittelussa, ostamisessa, maksamisessa ja seurannassa. Olemme ylpeinä pitäneet Suomea pyörillä jo 90 vuotta. Yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa palveluverkostomme kattaa lähes 2 300 palvelupistettä ympäri Suomen. Meillä työskentelee 450 ammattilaista, joista noin 150 henkilöä asiantuntija- ja johtotehtävissä. Vuonna 2022 liikevaihtomme oli 96,6 miljoonaa euroa. Olemme asettaneet tavoitteeksemme olla hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä. Olemme mukana Vastuullinen työpaikka -yhteisössä ja sitoutuneet kehittämään tekemisen tapojamme vastuullisuuden näkökulmasta.

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa Reitit ja Liput -sovellusReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media