Hyppää sisältöön
Matkahuolto
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Palveluneuvojia kesätöihin

Matkahuollossa kuljetamme ahkerasti ihmisiä ja paketteja kaikkialle Suomeen. Meille tärkeää on loistava asiakaskokemus, jonka eteen teemme kaikki yhdessä töitä. Matkahuoltolaiset asiakaspalvelijoista paketinkäsittelijöihin ja autonkuljettajista ajojärjestelijöihin huolehtivat laadukkaasta ja sujuvasta logistiikasta linja-autoasemilla sekä terminaaleissa. Asiantuntijat tukitoiminnoissa mahdollistavat ja kehittävät palveluita koko ajan digitaalisemmiksi ja monikanavaisemmiksi asiakkaitamme varten. Henkilökunnan hyvinvointi on meille tärkeää sekä myös tuloksellisen ja kannattavan toimintamme perusta. Matkahuollossa logistiikka-alan ammattilaiset rakentavat asiakkaillemme helpoimman tien asioida – oli sitten kyseessä matkustaja- tai pakettipalvelut.

Rekrytoimme Matkahuollon Asiakaspalvelukeskukseemme kokoaikaisia palveluneuvojia kesätöihin

Matkahuollon asiakaspalvelutiimissä palveluneuvojat vastaavat asiakkaidemme kysymyksiin pakettien lähettämiseen liittyvissä asioissa, käsittelevät asiakaspalautteita sekä tukevat palveluverkostoamme erilaisten ongelmatilanteiden ratkaisemisessa ja näin työllään varmistavat sujuvan asiakaskokemuksen aina paketin lähettämisestä perille saakka. 

Arvostamme aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä, paineensietokykyä sekä taitoa edistää useampia asioita yhtä aikaa itsenäisesti. Myös ymmärrys asiakaspalvelun merkityksestä erilaisissa kanavissa, kuten puhelimitse, sähköpostitse ja sosiaalisessa mediassa, sekä monipuolinen järjestelmäosaaminen auttavat tehtävässä menestymisessä.

Edellytämme työntekijältä:

  • positiivista asennetta ja kykyä kuunnella asiakasta ja hankkia oikeita ja tarpeenmukaisia tietoja

  • aiempaa kokemusta Contact Center- tai asiakaspalvelutyöstä

  • halua ja kykyä oppia uutta sekä ongelmanratkaisukykyä sekä pitkäjänteisyyttä

  • hyviä kommunikointitaitoja sekä suullisesti että kirjallisesti

  • sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin osaamista, ruotsin kielen taito sekä muu kielitaito katsotaan eduksi

Työntekijä saa mahdollisuuden päästä työskentelemään vauhdikkaaseen ja mukavaan tiimiin modernein asiakaspalvelutyökaluin vakaassa yhtiössä. Työsuhde on kokoaikainen ja määräaikainen elokuun loppuun saakka. Perehdytys työhön alkaa viimeistään kesäkuun alussa. Työvuorot sijoittuvat pääosin arkipäiville klo 8-18 väliselle ajalle.

Työpaikka sijaitsee uudistetuissa toimitiloissamme Vantaan logistiikkaterminaalimme yhteydessä, mutta voit tehdä joustavasti töitä toimistolla tai etänä. Perehdytysjakso järjestetään paikan päällä Vantaalla.

Lisätietoja tehtävästä saa torstaina 12.5. klo 12–15 tiimin esimieheltä Risto Moilaselta puhelimitse numerosta 040 585 4266 tai sähköpostitse risto.moilanen@matkahuolto.fi.

Oletko valmis? Jätäthän hakemuksesi ja liitäthän mukaan myös CV:n viimeistään 20.5.2022 oheisen linkin kautta. Haastattelemme sopivia hakijoita jo ennen hakuajan päättymistä.

Hae tehtävää

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa sovellus ja osta liputReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media

Matkahuolto
Paremmin perillä