Hyppää sisältöön
Matkahuolto
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Palvelupäällikkö, palveluiden käynnistys (Implementation Manager)

Matkahuolto perustettiin aikoinaan yksi tehtävä mielessä: parantamaan ihmisten ja tavaroiden liikkumista paikasta toiseen. Mikään ei ole oikeastaan muuttunut 90 vuodessa, sillä keskitymme edelleen vain siihen minkä osaamme hitsin hyvin. Paitsi mitä nyt jokunen digitalisaatio ja automaatio ovat mullistaneet alamme täysin viime vuosikymmeninä. Mullistumme murrosten mukana kiitos innovaation (ja ajoittaisen improvisaation). Oli miten oli, teemme päivittäin parhaamme, jotta ihmiset ja paketit olisivat aina paremmin perillä. Tässä kohtaa sinä astut kuvioihin mukaan…

Haemme Palvelupäällikköä pääkaupunkiseudulle

Palvelupäällikkönä vastaat Matkahuollon uusien asiakkaiden palveluiden käynnistämisestä ja suunnittelusta yhdessä myyntivaiheen vastuullisten kanssa. Viet läpi käynnistysvaiheen niin, että palveluiden toimittamisen kaikki tarvittavat osa-alueet (sopimustiedot, tuotantomallin käyttöönotto, IT integraatioiden testaus ja käyttöönotto, asiakaspalveluiden ohjeistukset sekä taloushallinnon laskutusprosessit) on katettu.

Tehtävä on uusi, joten pääset muokkaamaan toimintakenttääsi käytännön kokemuksesi ja mielenkiintosi mukaan. Olemme tänä syksynä investoineet uuteen integraatioteknologiaan, johon rakennamme järjestelmäintegraatiot palvelemaan parhaiten toimintaamme. Palvelupäällikkö on avainhenkilö Matkahuollon uusien sopimusasiakkaiden asiakaskokemuksen varmistamisessa. Haluamme sinun varmistavan, että uusien sopimusasiakkaidemme polku käyttämään palveluitamme on mutkaton ja lujittaa asiakassuhdetta. Samalla varmistat, että asiakas osaa ja tietää kuinka palveluitamme voidaan hyödyntää.

Edellytämme näitä taitoja

  • Ymmärrystä ja kokemusta palveluiden käynnistämisestä

  • Vankkaa projektiosaamista

  • Kykyä ohjata useita osapuolia kohti onnistunutta palveluiden käyttöönottoa

  • Kokemusta toiminnan kehittämisestä ja määrämuotoistamisesta

  • Kokemusta ja näkemystä palveluiden kuvaamisesta ja dokumentoinnista

  • Analyyttista ja systemaattista työotetta

  • Hyviä yhteistyö- ja viestintätaitoja sekä sujuvaa englannin kielen taitoa

Arvostamme myös

  • Kokemusta palveluiden ohjaamisesta

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta

  • Logistiikkatoimialan kokemusta

Osaamisen lisäksi tärkeää tehtävässä menestymisen kannalta on itsenäisyys, aloitteellisuus ja aktiivinen yhteistyö tiimien ja kumppanien kanssa.

Lisätietoja

Myyntijohtaja Juha-Pekka Pirvolalta – 040 545 4870 tiistaina 29.11. klo 10–15 sekä 7.12. klo 12–15.

Meillä työskennellään joustavasti etätyökaluja hyödyntäen, mutta tarjoamme myös loistavat työtilat huippusijainnilla Helsingin keskustassa. Tehtävää voi hoitaa myös muualla Suomessa. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.

Lähetäthän ansioluettelosi sekä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 16.12.2022 oheisen linkin kautta. Pyrimme aloittamaan haastattelut tammikuun alkupuolella.

Lähetäthän ansioluettelosi sekä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 16.12.2022 oheisen linkin kautta. Pyrimme aloittamaan haastattelut tammikuun alkupuolella.

Hae tehtävää

Olemme ylpeinä pitäneet Suomea pyörillä kohta 90 vuotta. Kuljetamme ihmisiä ja paketteja maan jokaiseen kolkkaan ja haluamme omalta osaltamme huolehtia suomalaisten kuljetus- ja matkustustarpeista. Yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa palveluverkostomme kattaa 2 000 palvelupistettä ympäri Suomen. Meillä työskentelee 620 ammattilaista, joista noin 180 henkilöä tukitoiminnoissa. Olemme mukana Vastuullinen työpaikka -yhteisössä ja sitoutuneet kehittämään tekemisen tapojamme vastuullisuuden näkökulmasta.

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa sovellus ja osta liputReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media

Matkahuolto
Paremmin perillä