Hyppää sisältöön
Matkahuolto
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Palvelupäälliköitä

PalvelupäälliköitäHaemme Matkahuollon palvelupisteverkoston organisaatioon kahta alueellista palvelupäällikköä vastaamaan konseptien ja tavoitteiden mukaisesta toiminnasta alueellisesti. Palvelupäällikkö huolehtii, että Matkahuollon palvelupisteverkosto kehittyy alueella kilpailukykyisesti ja että alueella on tarvetta vastaava määrä palvelupisteitä.

Alueet, joihin haemme palvelupäälliköitä ovat Itä-Suomen alue sekä Pohjois-Suomen alue.

Palvelupäällikkö tehtävissään

 • vastaa vastuualueen toimivasta, tehokkaasta ja kannattavasta palvelupisteverkostokokonaisuudesta.

 • suunnittelee vastuualueensa palvelupisteverkostoa yhteistyössä palvelupisteverkosto-organisaation kanssa.

 • osallistuu vastuualueen palvelupisteverkoston volyymien ja kustannusten budjetointiin ja ennustamiseen.

 • perehdyttää vastuualueen uudet aloittavat palvelupisteet sekä huolehtii lopettavista palvelupisteistä konseptin mukaisesti.

 • vastaa vastuualueellaan palvelupisteverkoston pisteiden sopimusneuvotteluista, sopimusten edellytysten täyttymisestä ja sopimusten tekemisestä.

 • huomioi alueellisesti erityispiirteet sekä asiakaspalvelussa että pakettilajittelussa.

 • vastaa siitä, että vastuualueen palvelupisteverkosto toteuttaa ja tukee voimassa olevia pakettipalveluiden ja palvelupisteverkoston strategioita.

 • osallistuu keskitetyn viestinnän tuottamiseen vastuualueen palvelupisteverkoston pisteille.

 • vastaa siitä, että palvelupisteverkoston konseptit toteutuvat vastuualueen palvelupisteissä suunnitellusti.

  Hakijalta edellytämme tehtävään sopivaa koulutusta, kuten alempaa tai ylempää korkeakoulututkintoa sekä kokemusta projektityöstä. Tehtävässä menestymisessä auttaa, kun henkilöllä on käsitystä logistiikan sekä pakettipalveluiden toimialan käytännöistä ja asiakaspalvelusta. Hyvillä viestintä- ja vuorovaikutustaidoilla sekä erityisesti neuvottelutaidoilla menestyt tehtävässä. Lisäksi arvostamme kokemusta palvelupisteiden tai muun verkoston hallinnasta sekä rohkeaa asennetta!

  Tehtävä on uusi Matkahuollossa, joten pääset itse vaikuttamaan tehtävän sisältöön ja toimintamalleihin. Pääset työskentelemään vauhdikkaaseen ja mukavaan tiimiin vakaassa yhtiössä. Matkahuolto uudistuu voimakkaasti ja tehtävässä pääset mukaan tekemään tulevaisuuden Matkahuoltoa. Palvelupäällikön työnsuorittamispaikka sijaitsee vastuualueella ja työskentelemme myös joustavasti etänä. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.

  Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Service network Leila Diov p. 050 389 0558, leila.diov@matkahuolto.fi

  Kiinnostuitko?

  Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta pikimmiten, mutta kuitenkin viimeistään 17.6.2022. Teemme haastatteluja jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa sovellus ja osta liputReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media

Matkahuolto
Paremmin perillä