Hyppää sisältöön
Matkahuolto
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Palveluverkostosuunnittelija

Matkahuolto perustettiin aikoinaan yksi tehtävä mielessä: parantamaan ihmisten ja tavaroiden liikkumista paikasta toiseen. Mikään ei ole oikeastaan muuttunut 90 vuodessa, sillä keskitymme edelleen vain siihen minkä osaamme hitsin hyvin. Paitsi mitä nyt jokunen digitalisaatio ja automaatio ovat mullistaneet alamme täysin viime vuosikymmeninä. Mullistumme murrosten mukana kiitos innovaation (ja ajoittaisen improvisaation). Oli miten oli, teemme päivittäin parhaamme, jotta ihmiset ja paketit olisivat aina paremmin perillä. Tässä kohtaa sinä astut kuvioihin mukaan…

Haemme palveluverkostosuunnittelijaa pääkaupunkiseudulle

Palveluverkostosuunnittelijana vastaat Matkahuollon toimivan, tehokkaan ja kannattavan palvelupisteverkoston suunnittelussa ja kehittämisessä käytettävän datan hallinnoinnista ja analysoinnista. Tehtävä edellyttää erinomaisia Excel -taitoja sekä raportoinnin visualisoinnin ymmärrystä. Työtä tehdään yhteistyössä kaikkien palvelupisteverkoston kumppaneiden sekä sisäisten sidosryhmien kanssa.

Palveluverkostosuunnittelijana toimit omistajana palvelupisteverkoston raportointiprosesseissa. Haluamme sinun varmistavan, että nykyisten ja uusien palvelupistekumppaneidemme polku käyttämään palveluitamme on mutkaton ja lujittaa asiakassuhdetta. Samalla varmistat, että alueelliset sekä kumppanuuksiin liittyvät erityispiirteet tulevat huomioiduksi asiakaspalvelussa ja tuotannossa.

Edellytämme näitä taitoja

  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja/tai vähintään 3 vuoden kokemusta palveluverkoston suunnittelusta

  • Erinomaisia Excel-, datan käsittely ja analysointitaitoja

  • Kokemusta datan visualisoinnista

  • Ymmärrystä ja kokemusta palveluverkoston suunnittelusta yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa

  • Ymmärrystä datan hyödyntämisestä

  • Analyyttista ja systemaattista työotetta

  • Hyviä yhteistyö- ja viestintätaitoja sekä sujuvaa englannin kielen taitoa

Arvostamme myös

  • Logistiikkatoimialan kokemusta

Osaamisen lisäksi tärkeää tehtävässä menestymisen kannalta on itsenäisyys, aloitteellisuus ja aktiivinen yhteistyö tiimien ja kumppanien kanssa.

Lisätietoja

Palvelupisteverkoston päälliköltä Leila Diovilta – 050 389 0558 8.5. klo 15–17 sekä 15.5. klo 13–15.

Meillä työskennellään joustavasti etätyökaluja hyödyntäen, mutta tarjoamme myös loistavat työtilat huippusijainnilla Helsingin keskustassa. Tehtävää voi hoitaa myös muualla Suomessa. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Sopimuspalkka sijoittuu 3800–4000 €/kk riippuen tehtävään valittavan henkilön osaamisesta ja aiemmasta kokemuksesta.

Lähetäthän ansioluettelosi sekä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 26.5.2023 oheisen linkin kautta. Pyrimme aloittamaan haastattelut mahdollisimman pian.

Olemme ylpeinä pitäneet Suomea pyörillä kohta 90 vuotta. Kuljetamme ihmisiä ja paketteja maan jokaiseen kolkkaan ja haluamme omalta osaltamme huolehtia suomalaisten kuljetus- ja matkustustarpeista. Yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa palveluverkostomme kattaa 2 000 palvelupistettä ympäri Suomen. Meillä työskentelee 510 ammattilaista, joista noin 180 henkilöä tukitoiminnoissa. Olemme mukana Vastuullinen työpaikka -yhteisössä ja sitoutuneet kehittämään tekemisen tapojamme vastuullisuuden näkökulmasta.

Hae tehtävää

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitTutustu ja lataa äppiReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media

Matkahuolto
Paremmin perillä