Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Lähetä paketti

PUHDAS OMATUNTO EUROLLA

Monelta meistä löytyy nurkista tavaroita, jotka painavat omaatuntoa, koska ne ovat olleet kaverilta lainassa vähän turhankin pitkään. Ehkä kirjahyllyssä on kirja, varaston seinällä porakone tai kellarissa retkikeitin, jonka lainasit kymmenen vuotta sitten, mutta et vain ole tullut palauttaneeksi sitä. 

Matkahuolto tarjoaa nyt mahdollisuuden puhdistaa omantunnon ja vihdoin palauttaa ikuisuuslainassa olleet tavarat. Eikä se vaadi paljoa. Kun lähetät paketin 15.11.2018, se maksaa vain yhden euron. 

Lähin Matkahuoltosi on yllättävän lähellä. Katso tästä kuinka lähellä 

Tarjous koskee enintään 10 kg:n Lähi-paketteja. Paketin lähetyksen voit ostaa helposti verkosta tai mistä tahansa pakettipisteestä. Tarjoushinta yksi euro on voimassa 15.11.2018. Verkosta ostetun Lähi-paketin voi jättää aktivointikoodilla mihin tahansa pakettipisteeseen ostopäivänä ja sitä seuraavien seitsemän vuorokauden aikana. 

Osta kuljetus verkosta

Miten lähetys toimii 

  1. Osta kuljetus helposti osoitteesta www.matkahuolto.fi
  2. Ota talteen tilausvahvistuksessa saamasi aktivointikoodi 
  3. Tuo paketti ja aktivointikoodi mihin tahansa Matkahuollon pakettipisteeseen.
  4. Voit seurata paketin kulkua lähetysten seurannasta

Tutustu Lähi-paketin ohjeisiin ja ehtoihin.

fi| sv| en