Skip to content
Matkahuolto
PrivateCorporate customersService points
PassengersParcelsFrequently asked questionsCustomer service
Log in
Front page
Rahdinkäsittelijöitä Helsinkiin

Rahdinkäsittelijöitä Helsinkiin

Haemme Matkahuollolle Helsinkiin Kampin toimipisteeseen

Rahdinkäsittelijöitä kesätöihin

Matkahuollossa kuljetamme ahkerasti ihmisiä ja paketteja kaikkialle Suomeen. Meille tärkeää on loistava asiakaskokemus, jonka eteen teemme kaikki yhdessä töitä. Matkahuoltolaiset asiakaspalvelijoista rahdinkäsittelijöihin ja autonkuljettajista ajojärjestelijöihin huolehtivat laadukkaasta ja sujuvasta logistiikasta linja-autoasemilla sekä terminaaleissa. Asiantuntijat tukitoiminnoissa mahdollistavat ja kehittävät palveluita koko ajan digitaalisemmiksi ja monikanavaisemmiksi asiakkaitamme varten. Henkilökunnan hyvinvointi on meille tärkeää sekä myös tuloksellisen ja kannattavan toimintamme perusta. Matkahuollossa logistiikka-alan ammattilaiset rakentavat asiakkaillemme helpoimman tien asioida – oli sitten kyseessä matkustaja- tai pakettipalvelut. 

Rekrytoimme kesäksi monta uutta osaajaa eri tehtäviin toimipisteisiimme ympäri Suomen.

Onko pakettien 'lemppaus' jo entuudestaan tuttua? Oletko kiinnostunut logistiikka-alasta sekä fyysisestä vuorotyöstä? Jos vastasit kyllä, olet mahdollisesti etsimämme kesätyöntekijä.

Tärkeintä on halu uuden oppimiseen sekä tarkka ja tunnollinen työskentelytapa. Osaava ja ammattitaitoinen henkilöstömme perehdyttää sinut tehtäviisi, joten aiempi kokemus ei ole välttämätön. Matkahuollolla on pitkät perinteet ja kokeneiden kollegoiden avulla työtehtäviin perehtyminen käy nopeasti.

Edellytämme kesätyöntekijöiltä

  • Huolellisuutta ja tarkkuutta työtehtävissä 

  • Hyviä yhteistyötaitoja 

  • Riittävää suomen kielen taitoa 

  • Riittäviä tietoteknisiä taitoja

Järjestelmäosaaminen sekä vieraiden kielten osaaminen auttavat työssä menestymiseen. Työskentelet mielelläsi vaihtelevissa ja kiireisissäkin työvuoroissa. Työvuorot ajoittuvat aamuun tai iltaan pitäen sisällään myös viikonloppuvuoroja, joten toivomme vuorotyön sopivan sinulle.

Tarjoamme monipuolisen ja vastuullisen työn mukavassa porukassa sekä työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen.

Työsuhde on määräaikainen ajalla 1.6.-12.9.2021. Viikkotunnit ovat 40 tuntia.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Petri Skyttä numerosta 040-627 6492.

Oletko valmis? Vastuullinen kesäduuni odottaa!

Jätäthän hakemuksesi ja liitäthän mukaan myös CV:n viimeistään 15.3.2021 oheisen linkin kautta.

PrivateCorporate customers

Passengers

TimetablesBus tickets and travel cardsRoutes and Tickets mobile appJourney PlannerPrices and discountsInstructions and terms of use for passengers

Social media

Matkahuolto
Paremmin perillä