Hyppää sisältöön
Matkahuolto
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Rahdinkäsittelijä

Matkahuolto perustettiin aikoinaan yksi tehtävä mielessä: parantamaan ihmisten ja tavaroiden liikkumista paikasta toiseen. Mikään ei ole oikeastaan muuttunut 90 vuodessa, sillä keskitymme edelleen vain siihen minkä osaamme hitsin hyvin. Paitsi mitä nyt jokunen digitalisaatio ja automaatio ovat mullistaneet alamme täysin viime vuosikymmeninä. Mullistumme murrosten mukana kiitos innovaation (ja ajoittaisen improvisaation). Oli miten oli, teemme päivittäin parhaamme, jotta ihmiset ja paketit olisivat aina paremmin perillä. Tässä kohtaa sinä astut kuvioihin mukaan…

Haemme rahdinkäsittelijöitä Mikkeliin

Oletko kiinnostunut logistiikka-alasta ja haluatko kehittyä asiakaspalvelun ammattilaiseksi? Vai onko pakettien 'lemppaus' jo entuudestaan sinulle tuttua ja olet enemmän kiinnostunut fyysisestä työstä? Jos vastasit kyllä, olet mahdollisesti etsimämme työntekijä!

Tärkeintä tehtävässä on halu oppia uutta sekä tarkka ja tunnollinen työskentelytapa. Osaava ja ammattitaitoinen henkilöstömme perehdyttää sinut tehtäviisi, joten aiempi kokemus ei ole välttämätön. Matkahuollolla on pitkät perinteet ja kokeneiden kollegoiden avulla työtehtäviin perehtyminen käy nopeasti.

Edellytämme näitä taitoja:

  • Tarkkuutta ja huolellisuutta työtehtävissä

  • Hyviä asiakaspalvelutaitoja

  • Sujuvaa suomen kielen taitoa

  • Riittäviä tietoteknisiä taitoja

Lisätietoja

Tuotantopäällikkö Eija Korhonen – 040 152 4010 tai sähköpostitse eija.korhonen@matkahuolto.fi.

Työsuhde on vakituinen ja sopimustunnit 25 h/vko. Palkkaus perustuu Linja-autoasemien tessiin ja palkkahaitari on 12,69–14,27 EUR/h perustuen työkokemukseen vastaavista tehtävistä. Työskentelet mielelläsi vaihtelevissa ja kiireisissäkin työvuoroissa. Työvuorot ajoittuvat aamuun tai iltaan, joten toivomme vuorotyön sopivan sinulle.

Lähetäthän ansioluettelosi sekä hakemuksesi viimeistään 26.3.2023 oheisen linkin kautta.
Aloitamme haastattelut jo hakuaika ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Olemme ylpeinä pitäneet Suomea pyörillä jo 90 vuotta. Kuljetamme ihmisiä ja paketteja maan jokaiseen kolkkaan ja haluamme omalta osaltamme huolehtia suomalaisten kuljetus- ja matkustustarpeista. Yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa palveluverkostomme kattaa yli 2 000 palvelupistettä ympäri Suomen. Meillä työskentelee 590 ammattilaista, joista noin 160 henkilöä tukitoiminnoissa. Olemme mukana Vastuullinen työpaikka -yhteisössä ja sitoutuneet kehittämään tekemisen tapojamme vastuullisuuden näkökulmasta.

Hae tehtävää

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitTutustu ja lataa äppiReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media

Matkahuolto
Paremmin perillä