Hyppää sisältöön
Matkahuolto
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Rahdinkäsittelijöitä

Haemme Matkahuollolle Vantaan terminaaliin

Rahdinkäsittelijöitä

Matkahuollossa kuljetamme ahkerasti ihmisiä ja paketteja kaikkialle Suomeen. Meille tärkeää on loistava asiakaskokemus, jonka eteen teemme kaikki yhdessä töitä. Matkahuoltolaiset asiakaspalvelijoista rahdinkäsittelijöihin ja autonkuljettajista ajojärjestelijöihin huolehtivat laadukkaasta ja sujuvasta logistiikasta linja-autoasemilla sekä terminaaleissa. Asiantuntijat tukitoiminnoissa mahdollistavat ja kehittävät palveluita koko ajan digitaalisemmiksi ja monikanavaisemmiksi asiakkaitamme varten. Henkilökunnan hyvinvointi on meille tärkeää sekä myös tuloksellisen ja kannattavan toimintamme perusta. Matkahuollossa logistiikka-alan ammattilaiset rakentavat asiakkaillemme helpoimman tien asioida – oli sitten kyseessä matkustaja- tai pakettipalvelut.

Onko pakettien 'lemppaus' jo entuudestaan tuttua? Oletko kiinnostunut logistiikka-alasta sekä fyysisestä vuorotyöstä? Jos vastasit kyllä, olet mahdollisesti etsimämme työntekijä.
Tärkeintä on halu uuden oppimiseen sekä tarkka ja tunnollinen työskentelytapa. Osaava ja ammattitaitoinen henkilöstömme perehdyttää sinut tehtäviisi, joten aiempi kokemus ei ole välttämätön. Matkahuollolla on pitkät perinteet ja kokeneiden kollegoiden avulla työtehtäviin perehtyminen käy nopeasti.

Edellytämme:

  • huolellisuutta ja tarkkuutta työtehtävissä

  • hyviä yhteistyötaitoja

  • riittäviä tietoteknisiä taitoja

  • riittävä suomen kielen taito

Järjestelmäosaaminen auttaa työssä menestymiseen. Työskentelet mielelläsi vaihtelevissa ja kiireisissäkin työvuoroissa. Työvuorot ajoittuvat aamuun, iltaan tai yöhön pitäen sisällään myös viikonloppuvuoroja, joten toivomme vuorotyön sopivan sinulle.
Tarjoamme monipuolisen ja vastuullisen työn mukavassa porukassa sekä työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen.

Työsuhteet ovat vakituisia tai määräaikaisia joulun sesongin ajaksi ja työtunnit vaihtelevat 10–40 tuntia viikossa. Työpaikka sijaitsee Vantaalla osoitteessa Manttaalitie 7.

Lisätietoja tehtävästä

Vantaan ja Kampin palvelupäällikkö Petri Skyttä, p. 040 627 6492 tai sähköpostitse petri.skytta@matkahuolto.fi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi viimeistään 5.12.2021 oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja toivomme sinun voivan aloittaa mahdollisimman pian, joten lähetäthän hakemuksesi jo tänään.

Odotamme hakemustasi!

Hae tästä

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitReitit ja Liput kaikkialle Suomeen ReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media

Matkahuolto
Paremmin perillä