Hyppää sisältöön
Matkahuolto
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu
Etusivu
Rahdinkäsittelijöitä Vaasaan

Rahdinkäsittelijöitä Vaasaan

Haemme Matkahuollolle Vaasan toimipisteeseen

Rahdinkäsittelijöitä kesätöihin

Matkahuollossa kuljetamme ahkerasti ihmisiä ja paketteja kaikkialle Suomeen. Meille tärkeää on loistava asiakaskokemus, jonka eteen teemme kaikki yhdessä töitä. Matkahuoltolaiset asiakaspalvelijoista rahdinkäsittelijöihin ja autonkuljettajista ajojärjestelijöihin huolehtivat laadukkaasta ja sujuvasta logistiikasta linja-autoasemilla sekä terminaaleissa. Asiantuntijat tukitoiminnoissa mahdollistavat ja kehittävät palveluita koko ajan digitaalisemmiksi ja monikanavaisemmiksi asiakkaitamme varten. Henkilökunnan hyvinvointi on meille tärkeää sekä myös tuloksellisen ja kannattavan toimintamme perusta. Matkahuollossa logistiikka-alan ammattilaiset rakentavat asiakkaillemme helpoimman tien asioida – oli sitten kyseessä matkustaja- tai pakettipalvelut. 

Rekrytoimme kesäksi monta uutta osaajaa eri tehtäviin toimipisteisiimme ympäri Suomen.

Onko pakettien 'lemppaus' jo entuudestaan tuttua? Oletko kiinnostunut logistiikka-alasta sekä fyysisestä vuorotyöstä? Jos vastasit kyllä, olet mahdollisesti etsimämme kesätyöntekijä.

Tärkeintä on halu uuden oppimiseen sekä tarkka ja tunnollinen työskentelytapa. Osaava ja ammattitaitoinen henkilöstömme perehdyttää sinut tehtäviisi, joten aiempi kokemus ei ole välttämätön. Matkahuollolla on pitkät perinteet ja kokeneiden kollegoiden avulla työtehtäviin perehtyminen käy nopeasti.

Edellytämme kesätyöntekijöiltä

  • Huolellisuutta ja tarkkuutta työtehtävissä 

  • Hyviä yhteistyötaitoja 

  • Riittävää suomen kielen taitoa 

  • Riittäviä tietoteknisiä taitoja

Järjestelmäosaaminen sekä vieraiden kielten osaaminen auttavat työssä menestymiseen. Työskentelet mielelläsi vaihtelevissa ja kiireisissäkin työvuoroissa. Työvuorot ajoittuvat aamuun tai iltaan pitäen sisällään myös viikonloppuvuoroja, joten toivomme vuorotyön sopivan sinulle.

Tarjoamme monipuolisen ja vastuullisen työn mukavassa porukassa sekä työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen.

Työsuhteet ovat määräaikaisia välillä 31.5.-27.8.2021. Viikkotunnit vaihtelevat toimipisteen tarpeen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Mikael West numerosta 040-6565 219.

Oletko valmis? Vastuullinen kesäduuni odottaa!

Jätäthän hakemuksesi ja liitäthän mukaan myös CV:n viimeistään 15.3.2021 oheisen linkin kautta.

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitReitit ja Liput -sovellusReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media

Matkahuolto
Paremmin perillä