Gå till innehållet
Matkahuolto
PrivateFöretagskunderServiceställen
ResenärerPaketVanliga frågorKundtjänst
Logga in

Matkahuollon referenssit

Otamme huomioon asiakaslähtöisyyden kaikessa mitä teemme. Tavoitteenamme on jatkuva asiakaskokemuksen parantaminen. Haluamme, että asiakkaamme saavat laadullisesti parasta mahdollista palvelua.

Matkahuolto on Tam-Silkille tärkeä kumppani

Tam-Silkin kilpailukykyyn merkittävästi vaikuttaa se, että Tam-Silk pystyy toimittamaan lähetykset mahdollisimman nopeasti omille verkkokaupan asiakkailleen. Toimitustavoista suosituimmat Tam-Silkille ovat Matkahuollon XXS- ja Lähellä paketit.

Lue lisää

Asiakkaamme ovat saaneet nauttia Matkahuollon nopeista ja luotettavista toimituksista jo pitkään

Matkahuolto on ollut The Body Shopin verkkokaupan toimitustapana heti alusta lähtien vuodesta 2012 eli ensi vuonna vietämme 10-vuotista yhteistä taivalta. Ilolla olemme matkan varrella todenneet noutopisteiden määrän lisääntymisen, pakettiautomaattien ja Kotijakelun saapumisen toimitustapojen joukkoon.

Lue lisää

Matkahuolto on selkeästi asiakkaillemme mieluinen kumppani

Varustelekan yhteistyö Matkahuollon kanssa toimii tosi hyvin. Asiakkaat pitää Matkahuoltoa tosi luotettavana ja valitsevat toimitustavoista usein Matkahuollon toimitustavaksi. Varustelekalle on tärkeää se, että asiakkaat saavat pakettinsa luotettavasti ja ovat tyytyväisiä kuljetuskumppaniin.

Lue lisää

Matkahuollon kuljetukset ovat toteutuneet sovitusti

Happy Angler lähettää Vantaan varastolta matkaan yli 50 000 pakettia vuosittain, keskimäärin 250 pakettia jokaisena työpäivänä-satoja tuhansia tuotteita useisiin kymmeniin maihin. Valikoimaan on tullut uusia retkeilytuotteita ja hauskoja vesileluja, kuten SUP-lautoja ja vetorenkaita. Matkahuollon palveluista Happy Angler käyttää suosituimpana Lähellä-pakettia, Kotijakelua ja uusimpana XXS-pakettia.

Lue lisää

Matkahuollon laaja noutopisteverkosto mahdollistaa House of Organicin verkkokauppalähetysten toimittamisen ympäri Suomen

House of Organic aloitti yhteistyön Matkahuollon kanssa, jonka ansiosta he saivat lisättyä noutopisteet kattamaan koko maan. Matkahuollon laaja pakettiautomaatti- ja noutopisteverkosto mahdollistavat verkkokaupanlähetysten toimittamisen ympäri Suomen. Näin toimitukset saapuvat nopeasti ja luotettavasti perille House of Organicin verkkokaupan asiakkaille.

Lue lisää

MJP Group urheiluvälinekaupan erityisosaaja Matkahuollon kumppanina

MJP Group on tehnyt yhteistyötä Matkahuollon kanssa alusta alkaen ja Matkahuolto on kotimaan kuljetuksissa pääyhteistyökumppani. Ratkaisevinta yhteistyössä on ollut joustavuus ja ongelmanratkaisukyky

Lue lisää

Matkahuolto on toiminut pitkään jo Scandinavian Outdoorin luotettavana kumppanina ja verkkokaupan pakettien toimittajana

Scandinavian Outdoorille on tärkeää Matkahuollon laaja pakettiautomaatti ja -noutopisteverkosta, sekä nopea ja luotettava toimitus. Lisäksi vastuullisuus on Scandinavian Outdoorin toiminnan ytimessä.

Lue lisää

Matkahuollon ja Dermoshopin sujuva yhteistyö vuodesta 2019 alkaen, luotettavasti ja vastuullisesti toimien

Matkahuolto pääsi mukaan Dermoshopin toimittajaksi maaliskuussa 2019. Matkahuollon laaja noutopiste- ja pakettiautomaattiverkosto oli hyvä vaihtoehto kuluttajien verkkokauppa toimituksiin. Matkahuollon Lähellä-paketti ja Kotijakelu ovat verkkokauppatoimituksissa käytössä.

Lue lisää