Hyppää sisältöön
Matkahuolto
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Matkahuollon referenssit

Otamme huomioon asiakaslähtöisyyden kaikessa mitä teemme. Tavoitteenamme on jatkuva asiakaskokemuksen parantaminen. Haluamme, että asiakkaamme saavat laadullisesti parasta mahdollista palvelua.

Matkahuolto toimittaa valtaosan Kontin verkkokaupan paketeista

Kontin asiakkaat valitsevat mieluiten Matkahuollon tilaustensa toimitustavaksi ja ovat olleet tyytyväisiä kuljetusten nopeuteen. Tärkeä syy siihen, miksi Kontti on valinnut Matkahuollon yhteistyökumppanikseen, on vastuullisuus – se yhdistää molempien toimijoiden ideologiaa. Matkahuollon palveluista suosituin on Lähellä-paketti, mutta pieniä tuotteita toimitetaan paljon myös XXS-pakettina. Noutopisteistä suosituimpia ovat pakettiautomaatit.

Lue lisää

Matkahuollon paikallinen joustava ja täsmällinen palvelu tuttuine kasvoineen on tärkeä perusta toimivalle yhteistyölle

Virtasenkaupan yhteistyö Matkahuollon kanssa on ollut hyvää ja molemmat osapuolet vaikuttavat yhteistyön sujuvuuteen, joka näkyy taas asiakkaalle sujuvampana toimitusketjuna. Asioimme Matkahuollossa kolme kertaa päivässä nopeuttaaksemme lähetysten kulkua.

Lue lisää

Matkahuolto tuli Ahti Huvilan verkkokaupan yhteistyökumppaniksi vuonna 2015

Asiakkaamme ovat olleet innostuneita Matkahuollon pakettiautomaateista ja laajasta noutopisteverkostosta. Palveluista tulee pääsääntöisesti positiivista palautetta.

Lue lisää

Matkahuollon laaja noutopisteiden verkosto takaa, että Luurinetin asiakas saa lähetyksensä itselleen sopivimpaan paikkaan

Matkahuollon nopeat toimitukset ympäri maan ovat tukeneet Luurinetin tavoitetta olla ripeästi toimiva, joustava ja asiakkaansa huomioiva verkkokauppa

Lue lisää

Matkahuolto on Tam-Silkille tärkeä kumppani

Tam-Silkin kilpailukykyyn merkittävästi vaikuttaa se, että Tam-Silk pystyy toimittamaan lähetykset mahdollisimman nopeasti omille verkkokaupan asiakkailleen. Toimitustavoista suosituimmat Tam-Silkille ovat Matkahuollon XXS- ja Lähellä paketit.

Lue lisää

Asiakkaamme ovat saaneet nauttia Matkahuollon nopeista ja luotettavista toimituksista jo pitkään

Matkahuolto on ollut The Body Shopin verkkokaupan toimitustapana heti alusta lähtien vuodesta 2012 eli ensi vuonna vietämme 10-vuotista yhteistä taivalta. Ilolla olemme matkan varrella todenneet noutopisteiden määrän lisääntymisen, pakettiautomaattien ja Kotijakelun saapumisen toimitustapojen joukkoon.

Lue lisää

Matkahuolto on selkeästi asiakkaillemme mieluinen kumppani

Varustelekan yhteistyö Matkahuollon kanssa toimii tosi hyvin. Asiakkaat pitää Matkahuoltoa tosi luotettavana ja valitsevat toimitustavoista usein Matkahuollon toimitustavaksi. Varustelekalle on tärkeää se, että asiakkaat saavat pakettinsa luotettavasti ja ovat tyytyväisiä kuljetuskumppaniin.

Lue lisää

Matkahuollon kuljetukset ovat toteutuneet sovitusti

Happy Angler lähettää Vantaan varastolta matkaan yli 50 000 pakettia vuosittain, keskimäärin 250 pakettia jokaisena työpäivänä-satoja tuhansia tuotteita useisiin kymmeniin maihin. Valikoimaan on tullut uusia retkeilytuotteita ja hauskoja vesileluja, kuten SUP-lautoja ja vetorenkaita. Matkahuollon palveluista Happy Angler käyttää suosituimpana Lähellä-pakettia, Kotijakelua ja uusimpana XXS-pakettia.

Lue lisää

Matkahuollon laaja noutopisteverkosto mahdollistaa House of Organicin verkkokauppalähetysten toimittamisen ympäri Suomen

House of Organic aloitti yhteistyön Matkahuollon kanssa, jonka ansiosta he saivat lisättyä noutopisteet kattamaan koko maan. Matkahuollon laaja pakettiautomaatti- ja noutopisteverkosto mahdollistavat verkkokaupanlähetysten toimittamisen ympäri Suomen. Näin toimitukset saapuvat nopeasti ja luotettavasti perille House of Organicin verkkokaupan asiakkaille.

Lue lisää