Gå till innehållet
Matkahuolto
PrivateFöretagskunderServiceställen
ResenärerPaketVanliga frågorKundtjänst
Logga in

E. Rantanen biljetter

Biljettprodukten laddas på ett nytt resekort. Biljetten kan erhållas från Matkahuoltos egna kontor, Matkahuoltos ombud som säljer resekort och Travel Card Store.

Periodbiljetter:

Med periodbiljetten kan man resa obegränsat mellan den anslutning som biljetten köps för i E. Rantanens bussar. Periodbiljetten är giltig i 30 dagar från biljettköpet. Periodbiljetten är personlig - man kan inte betala andra passagerares resor med biljetten.

Savitaipale-Lappeenranta 30 days

  • Price 90 €

Rehula-Ruokolahti-Imatra 30 days

  • Price 75 €

Seriebiljetter:

Med E. Rantanen seriebiljetten kan du resa på förbindelserna Villmanstrand-Savitaipale, Virmutjoki-Imatra, Rehula-Imatra och Ruokolahti – Imatra med bussar till E. Rantanen Oy. Seriebiljetter är giltiga i ett år från inköpsdatumet. Seriebiljetten är innehavarspecifika och kan också användas för att betala för andra passagerares resor. Seriebiljetter för barn är för barnen under 11 år gammal.


E. Rantanen seriebiljetten 22 resor

  • Pris vuxen 35 €

  • Pris barn 17,5 €

E. Rantanen seriebiljetten 44 resor

  • Pris 70 €

  • Pris barn 35 €

Efter att ha köpt biljetten, kan biljetten laddas på Matkahuoltos egna kontor, Matkahuoltos ombud som säljer resekort, R-kiosk och på bussen. Dessutom kan biljetten laddas ned med mobilappen Bus Tickets.

Det finns inga andra separata avgifter för biljettinnehavaren, till exempel en nattavgift eller en avgift för transport av barnvagnar.

Tidtabeller och biljettköp

Varifrån
Vart
Sök tidtabeller

Appen Resesökning och Biljetter

De flesta bussbiljetter, det bästa turutbudet och det tätaste nätverket över hela landet.
Bussbiljetter-mobilapplikation

Resekort

Beställ din resekort bekvämt från vår resekortbutik i nätet.
PrivateFöretagskunder

Resenärer

BusstidtabellerBussbiljetter och resekortResor och Biljetter överallt i FinlandReseguidenPriser och rabatterAnvisningar och villkor för passagerare

Sociala medier

Matkahuolto
Paremmin perillä