Gå till innehållet
Matkahuolto
PrivateFöretagskunderServiceställen
ResenärerPaketVanliga frågorKundservice
Logga in

Erbjudande: Helsingfors–Heinola

Billiga webbrabattbiljetter från 10 €

Webbrabattbiljetten ska köpas i webbutiken tidigast 32 dagar före avfärden och senast, beroende på turen, kl. 13 vardagen före avfärdsdagen (turerna som körs av V. Alamäki Oy), kl. 15 dagen före avfärdsdagen (turerna som körs av J M Eskelisen Lapin Linjat Oy) eller 30 minuter före bussens avfärd från startpunkten (turerna som körs av OnniBus FLEX).

Studera tidtabellerna och köp en biljett

Specialvillkor för webbrabattbiljetten: Helsingfors–Heinola

Ett begränsat antal webbrabattbiljetter finns till salu för vissa bussturer på bestämda dagar. Om inget rabattpris anges för den sträcka som du söker betyder det antingen att det inte finns rabattbiljetter för sträckan i fråga eller att rabattbiljetterna är slutsålda.

På V. Alamäki Oy:s och J M Eskelisen Lapin Linjat Oy:s turer berättigar webbrabattbiljetten endast till en resa mellan de orter som anges på biljetten, och påstignings- och avstigningshållplatsen ska finnas i den stad eller kommun som anges på biljetten. Om det till exempel står på biljetten att påstigningshållplatsen är Helsingfors busstation Kampen betyder det att rabattbiljetten gäller vid påstigning på alla busshållplatser för snabbturer i Helsingfors stad.

Tidtabeller och biljettköp

Varifrån
Vart
Sök tidtabeller

Appen Resor och Biljetter

De flesta bussbiljetter, det bästa turutbudet och det tätaste nätverket över hela landet.
Bussbiljetter-mobilapplikation

Resekort

Beställ din resekort bekvämt från vår resekortbutik i nätet.
PrivateFöretagskunder

Resenärer

BusstidtabellerBussbiljetter och resekortResor och Biljetter överallt i FinlandReseguidenPriser och rabatterAnvisningar och villkor för passagerare

Sociala medier

Matkahuolto
Paremmin perillä