Skip to content
Matkahuolto
PrivateCorporate customersService points
PassengersParcelsFrequently asked questionsCustomer service
Log in

Lähestymistapamme

LähestymistapammeTyöntekijätYhteistyökumppani ja palveluntarjoajaYmpäristöYhteiskuntaRaportointi ja viestintä

Vastuullisuus on Matkahuollon toiminnan ytimessä – se leikkaa läpi organisaatiomme ja näkyy osana jokapäiväistä käytännön työtämme. Luomme parempaa tulevaisuutta edistämällä kestäviä matkustaja- ja pakettipalveluita. Otamme huomioon kestävän kehityksen periaatteet koskien niin ympäristöä, ihmisiä, yhteiskuntaa kuin taloutta.

Olemme edistäneet joukkoliikenteen käyttöä yhdessä liikennöitsijöiden kanssa jo 88 vuotta. Lisäämällä tietoisuutta joukkoliikenteestä, tekemällä joukkoliikenteen käytöstä helpompaa digitaalisilla ratkaisuilla sekä kannustamalla kuluttajia valitsemaan kestävämmän liikkumistavan autamme vähentämään yksityisautoilusta aiheutuneita päästöjä. Tarjoamme liikennöitsijöille useita erilaisia palveluita.

Suomen toiseksi suurimpana pakettipalveluiden tarjoajana haluamme palvella asiakkaitamme ympäri Suomea mahdollisimman tehokkaasti ja kestävästi. Pakettipalveluissamme keskeisessä roolissa on sujuva yhteistyö valtakunnallisen kumppaniverkostomme kanssa sekä ympäristöystävällisten kuljetusratkaisujen huomioiminen. Merkittävä osa paketeistamme kulkee linja-auton kyydissä matkustajien kanssa. Tämä vähentää resurssien käyttöä ja ympäristövaikutuksia sekä edesauttaa joukkoliikennepalveluiden tarjoamista.

Työntekijöillämme ja kumppaneillamme on keskeinen rooli vastuullisuutemme kehittämisessä. Huolehdimme työntekijöistämme ja varmistamme, että heitä kohdellaan reilusti ja oikeudenmukaisesti. Meille on tärkeää, että työntekijämme toimivat yhteisen tavan mukaisesti. Tiivistämme yhteistyötä laajan kumppaniverkostomme kanssa ja syvennämme kumppanuuksiamme kestävän kehityksen edistämiseksi.

Vastuullisuuden johtaminen

Lue lisää

Tavoitteet

Lue lisää

YK:n kestävän kehityksen tavoitteet

Lue lisää

Olennaisuusanalyysi ja sidosryhmävuorovaikutus

Lue lisää

PrivateCorporate customers

Passengers

TimetablesBus tickets and travel cardsRoutes and Tickets mobile appJourney PlannerPrices and discountsInstructions and terms of use for passengers

Social media

Matkahuolto
Paremmin perillä