Tidtabeller och biljetter Busstidtabeller Bussbiljetter Rabattvillkor Tjänster Anvisningar och villkor Vanliga frågor Resetjänster Priser Pakettjänster Skicka paket Tilläggstjänst Förpacka paketet korrekt Försändelseuppföljning Priser Ta emot paket Transportvillkor Frågorna om pakettjänsterna Betjäningsställen Söktjänst för serviceställen Betjäningställenätverk Företag Transport- och frakttjänster Tjänster för näthandelsföretag Företagsforsäljning

Tidtabeller och biljettköp

Försändelseuppföljning

Ge respons om Resetjänster

Berätta vad du tycker om våra tjänster. Vi behandlar all respons som vi får och kontaktar dig om du önskar ett svar och du har uppgett din e-postadress. Din åsikt är viktig för oss.

Om du önskar avbeställa din Webbiljett ska du fylla i en blankett för avbeställning av Webbiljett.

Responsblanketten är inte avsedd för tidtabells- och prisförfrågningar. Information om tidtabeller och priser finns på vår webbplats och fås även på servicenumret 0200 4000 (1,99 €/min + lna), som betjänar dygnet runt.

Respons om resor förmedlar vi vid behov också till bussbolaget, så att vi kan ge ett så uttömmande svar som möjligt.

På vår webbplats under Ofta ställda frågor hittar du också svar på de vanligaste frågorna om resetjänsterna.

Du kan också ge respons per telefon 020 331 222 (8,8 cent/min) på vardagarna (mån–fre) kl. 8–16. Responstelefon är inte avsedd för tidtabells- och prisförfrågningar.

Din respons

fi| sv| en