Tidtabeller och biljetter Busstidtabeller Bussbiljetter Rabattvillkor Tjänster Anvisningar och villkor Vanliga frågor Resetjänster Priser Pakettjänster Skicka paket Tilläggstjänst Förpacka paketet korrekt Försändelseuppföljning Priser Ta emot paket Transportvillkor Frågorna om pakettjänsterna Betjäningsställen Söktjänst för serviceställen Betjäningställenätverk Företag Transport- och frakttjänster Tjänster för näthandelsföretag Företagsforsäljning

Tidtabeller och biljettköp

Försändelseuppföljning

Bussförskott

Bussförskott är en tjänst som motsvarar postförskott. Ett paket som skickats med Bussförskott överlåts till mottagaren först efter att han eller hon har betalat det förskottsbelopp som avsändaren har antecknat på adresskortet.

Bussförskottet betalas in på avsändarens bankkonto då mottagaren har hämtat försändelsen. Betalningstiden är fyra bankdagar efter att försändelsen har överlåtits till mottagaren.

Bussförskottstjänsten kan kopplas till Busspaket, men inte till Expresspaket eller Hemleverans. Bussförskottstjänsten kan också kopplas till Närpaket om transporten köps på nätet. Öppna prislistan.

matkahuolto-bussiennakko.png
fi| sv| en