Tidtabeller och biljetter Busstidtabeller Bussbiljetter Rabattvillkor Tjänster Anvisningar och villkor Vanliga frågor Resetjänster Priser Pakettjänster Skicka paket Tilläggstjänst Förpacka paketet korrekt Försändelseuppföljning Priser Ta emot paket Transportvillkor Frågorna om pakettjänsterna Betjäningsställen Söktjänst för serviceställen Betjäningställenätverk Företag Transport- och frakttjänster Tjänster för näthandelsföretag Företagsforsäljning

Tidtabeller och biljettköp

Försändelseuppföljning

Bussbiljetter

Bland Matkahuoltos bussbiljetter finns ett lämpligt alternativ för varje passagerare. För enskilda resor kan du köpa en biljett enkelt i Matkahuoltos webbutik, på Matkahuoltos serviceställen samt hos många Matkahuolto-ombud och resebyråer.

För den som åker buss regelbundet eller ganska regelbundet lönar det sig att välja en förmånlig säsong- eller seriebiljett som laddas på ett resekort. Bussbiljetter som laddas på Matkahuoltos resekort kan skaffas på Matkahuoltos serviceställen och hos många Matkahuolto-ombud. Resekorten kan laddas på nytt också i R-kioskerna och på många bussar.

Studera alla biljettalternativ!

fi| sv| en