Tidtabeller och biljetter Busstidtabeller Bussbiljetter Rabattvillkor Tjänster Anvisningar och villkor Vanliga frågor Resetjänster Priser Pakettjänster Skicka paket Tilläggstjänst Förpacka paketet korrekt Försändelseuppföljning Priser Ta emot paket Transportvillkor Frågorna om pakettjänsterna Betjäningsställen Söktjänst för serviceställen Betjäningställenätverk Företag Transport- och frakttjänster Tjänster för näthandelsföretag Företagsforsäljning

Tidtabeller och biljettköp

Försändelseuppföljning

Nurmijärvi–Helsingfors-arbetsresebiljett

Försäljning av biljettprodukten avslutas 2.11.2018. Biljetten kan anvädas t.o.m. 31.12.2018.

Med arbetsresebiljetten för Nurmijärvi–Helsingfors kan du under biljettens giltighetstid resa obegränsat på den sträcka mellan Nurmijärvi och huvudstadsregionen för vilken biljetten är avsedd.

  • Biljetten för 30 dagar gäller i 30 dygn.
  • Arbetsresebiljetten säljes till alla.
  • Andra separata avgifter kan uppbäras, såsom tillägg för snabbtur och nattur eller avgift för transport av barnvagn.
  • Med arbetsresebiljetten finns det möjlighet, att köpa HRTs Kranskommunbiljett för huvudstadsregions lokaltrafik. Mera information på HRTs hemsidor

Arbetsresebiljetten är personlig och vid köp av biljetten ska du bestyrka din identitet med ett pass, ett identitetsbevis som beviljats av polisen eller ett körkort.

Försäljningsverifikat

När du köper en arbetsresebiljett ska du underteckna ett försäljningsverifikat med anvisningar och villkor för biljetten. Du kan också skriva ut och fylla i försäljningsverifikatet på förhand innan du kommer för att köpa arbetsresebiljetten.

Försäljningsverifikat för Nurmijärvi–Helsingfors-arbetsresebiljetten

Arbetsresebiljettens pris

Resa Pris 1.1.2015-2.11.2018 (€)
Nurmijärvi–Helsingfors (vuxen) 100,00
Nurmijärvi–Helsingfors (ungdom, under 18-åriga) 70,00
Nurmijärvi–Esbo/Vanda (vuxen) 70,00
Nurmijärvi–Esbo/Vanda (ungdom, under 18-åriga) 49,00
fi| sv| en