Tidtabeller och biljetter Busstidtabeller Bussbiljetter Rabattvillkor Tjänster Anvisningar och villkor Vanliga frågor Resetjänster Priser Pakettjänster Skicka paket Tilläggstjänst Förpacka paketet korrekt Försändelseuppföljning Priser Ta emot paket Transportvillkor Frågorna om pakettjänsterna Betjäningsställen Söktjänst för serviceställen Betjäningställenätverk Företag Transport- och frakttjänster Tjänster för näthandelsföretag Företagsforsäljning

Tidtabeller och biljettköp

Försändelseuppföljning

Riihimäkibiljett

Försäljningen av Riihimäkibiljett upphör 17.5.2018 och dess sista giltighetsdag är 31.5.2018.

Med arbetsresebiljetten för Riihimäki–Helsingfors kan du under biljettens giltighetstid resa obegränsat på den sträcka mellan Riihimäki och huvudstadsregionen för vilken biljetten är avsedd.

  • Seriebiljetten för 44 resor gäller i 60 dygn.
  • Arbetsresebiljetten säljes endast till fast bosatta invånare i Riihimäki.
  • Andra separata avgifter kan uppbäras, såsom tillägg för snabbtur och nattur eller avgift för transport av barnvagn.
  • OBS! Fr.o.m. 1.6.2017 gäller Riihimäkibiljetten inte längre i Paunus bussar.

Arbetsresebiljetten är personlig och vid köp av biljetten ska du bestyrka din identitet med ett pass, ett identitetsbevis som beviljats av polisen eller ett körkort.

Försäljningsverifikat

När du köper en arbetsresebiljett ska du underteckna ett försäljningsverifikat med anvisningar och villkor för biljetten. Du kan också skriva ut och fylla i försäljningsverifikatet på förhand innan du kommer för att köpa arbetsresebiljetten.

Försäljningsverifikat för Riihimäkibiljetten

Arbetsresebiljettens pris

Resa Pris fr.o.m. 1.7.2012 (€)
Riihimäki–Helsingfors 206,10
fi| sv| en